Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvijeloodare

Marketing

Realni horoskop koji se već dogodio

ZDRAVLJE(ah...ta prehlada)
U rječniku piše da je prehlada često oboljenje uz kihanje i nadraženost sluznice nosa i grla;ali je to kod mene prečesto oboljenje.Trebala bih probati onaj COLDREX za prehladu,dobra im je reklamazuboroflsmijeh.Ali mislim da da tome nema pomoći.Kad te uhvati onda te stvarno uhvati.Imate li vi kakav skriveni lijek?
AMOR(lat.ljubav)
Kad me netko pita imam li dečka?Moj odgovor bi bio da nemam.A šta ja mogu kad nemam sreće u ljubavi.Pa smo se mi curke iz razreda dogovorile da ćemo ići u Famozni Stross(moramo Sara i ja vidjeti šta tamo ima).Pa možda ulovimo kojeg komada.Jel tako curke?JEDVA ČEKAM.yes
PRIJATELJSTVO
Matea-moja druga po redu najbolja prijateljica.Ona je pametna,slatka,dobra,zabavna i sve naj,naj,naj.Uglavnom rođendan joj je u nedjelju 9.12..Pa joj ovim putem čestitam.Nadam se,Teić da ćemo se dobro zabaviti! ! !kiss
NOVAC
Trenutno sam u švorcu(kako se to kaže),ali ipak stižu praznici pa se veselim tome.Pare,pare,samo pare!!!smijeh
Sutra je sveti Nikola,vjerojatno ću dobiti novac(iznos neću govoriti radi vlastite sigurnosti,lol) i puno slatkiša.
POSAO
Posla još nemam,ali nadam se da ću jednog dana biti dobra sutkinja.Zato idem u školumad.U školi se zezamo i tako to.Ostalo se valjda zna.

Odlučila sam napisati ovaj svoj prvi post u obliku horoskopa,zato što su svi horoskopi izmišljotine,a ovo je za razliku od toga stvaran život.

Pusa svima od JELENEkisskiss
Pozdrav Sarić i Teić!!!wavewave


Post je objavljen 05.12.2007. u 18:42 sati.