Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Muške želje...

Ispada da su stvari koje muški žele i za kojima žude jednostavnije i slađe nego što bi žene ikad pomislile.No, il' se to meni samo čini...

-Policu u kupaoni samo za njih
Ne treba nam samo 20-tak cm police, želimo je cijelu, onako od zida do zida, baš kakvu i vi imate. Prebiranje po ruževima, lakovima, kremicama i kojekavim mini-ženskim spravicama čija je svrha ljudskom rodu nepoznata, dok tražimo brijač nije nimalo zabavan i lijep način da počnemo svoj dan.
-Da ih (napokon) probudite u sred noći... goli
Postoje dvije stvari koje svaki muškarac u dugoj vezi želi: uzbuđenje i golotinju. A sa ovim mali potezom ubijate dvije muhe istovremeno. Probudite nas u 3 ujutro i recite nam kako ste upravo imale vrući san i da ne možete ponovo zaspati. Onda se opustite i posmatrajte kako se magla sna polako diže (zajedno sa još nekim stvarima). Golotinja je najbolja stvar u krevetu, pored pizze.
-Da nam date opravdani izostanak sa obiteljskog okupljanja
Mislimo da je vaša obitelj fenomenalna. Stvarno. Kako uopće i možemo misliti bilo što drugačije za vašu braću, sestre i naravno roditelje, ljude koji su rodili i odgojili ženu koju volimo? Ali, postoji mala kvaka: mi se također volimo izležavati na kauču dok je na TV prijenos nogometne tekme. Nije to ništa osobno, ali nedjeljno popodne zvano "muško uživanje" prema praznim pričama na rođendanskoj fešti vaše sestrične se ne može ni usporediti. Stoga, ne bi bilo loše da nam s vremena na vrijeme date malo slobode.
-Da više izlazite sa prijateljicama
Da, čule ste nas dobro. Kad vi izađete s vašim prijateljicama, napunite baterije, ispraznite negativnu energiju i vratite nam se kao preporođene i pritom sretne. A kada ste vi sretne i mi smo sretni. (Osim toga svi znamo kako noć može biti zanimljiva kad se vratite kući nakon par popijenih "sokova"). I na kraju, ovo nam daje vrlo bitnu municiju za čuveno "Draga, mogu li s društvom na pecanje ovaj vikend".
-Šansu da budemo sami s djecom
Zaklinjemo se da ih nećemo potrgati. Podrazumijeva se da ćemo ih pustiti da se igraju dulje nego ih vi puštate, da ih ljuljamo na ljuljački ne pazeći na visinu kao što to vi radite, ali na te naše male avanture ima pravo svaki otac. Pustite nas da i mi malo uživamo u djeci, da im dozvolimo da trče kao luđaci, da jedu sladoled prije ručka jer sve su to sitnice o kojima maštamo dok smo po cijeli dan zaglavljeni u kancelariji. Prema tome uzmite slobodno popodne i pustite nas da podjetinjimo.
-Da im kažete kako su muževni dok popravljaju nešto po kući
Čak iako samo mijenjamo žarulju, posmatrajte nas kao nabildanog majstora iz TV sapunice koji vam je upravo sagradio cijeli jedan zid u kući. Muškarac se najviše osjeća muževnim kad mu žena donese hladno pivo nakon napornog rada i obavljenog posla. Da, to spada u 50-te godine prošlog stoljeća, ali je istina.
-Oralni seks
Ne treba objašnjavati, zar ne? :)
-Da ne pričate kako ste debeli dok se oblačite ujutro
Koga je briga ako ne možete "ući" u haljinu koju ste nosile prije 15 godina? Mi mislimo da ste i dalje nevjerovatno zgodne. Na kraju krajeva ni mi muškarci nismo opremljeni najboljom "spravom" ali se i pored toga ponašamo kao da jesmo. Bez obzira što ste toliko uporne da skinete 5 ili 10 kg koji pritom nama uopće ne smetaju, budite sigurne da ukoliko izostavite kuknjavu o kilaži učinit ćete nas vrlo sretnima i osmjeh s kojim ćemo vas ispratiti na posao će vam pružiti 10 puta više samopouzdanja nego što bi mogla i jedna dijeta.
-Malo prljave priče
Nije bitno kada i nije bitno što. Čak iako nema nikakvog smisla, dok nam šapućete na uho o tome što ćete nam kasnije raditi, slobodno ubacite i malo "prljavih" izraza. Uljepšat će nam dan.
-Da "netko" drugi iznese smeće
Dok navlačimo tu ogromnu smrdljivu vreću za smeće jedina misao koja nam prolazi kroz glavu je "Neću ovo više raditi", a znamo vrlo dobro da ćemo itekako raditi. Ako još uvijek niste skontale muškarci su lijeni. Zapamtite to već jednom! Nevjerovatan osjećaj sreće kada otkrijemo da je smeće već iznešeno i da smo za taj dan pošteđeni je isti kao i kada nam kupite novi mobitel za rođendan. Možda ne primjetimo kad skratite kosu i kad se ofarbate u plavo, ali da nema vreće sa smećem to primjetimo odmah. Ako vi budete fine i mi ćemo uzvratiti istom mjerom. Slobodno očekujte da vam donesemo čašu vode u krevet prije spavanja. Očekujte i da pokupimo svoje prljave čarape sa poda.
-Da budete više čangrizave
Ovo zvuči kao SF, ali postoji stvar koja se naziva "pozitivna čangrizavost". Da nema vas da vodite računa o tome što jedemo, pijemo i kako se oblačimo, većina nas bi živjela na hladnoj pizzi i pivu. Možda se ponekad požalimo da preterujete ali vrlo dobro znamo (nismo glupi) da nam želite samo najbolje i iako to nikad nećemo priznati, zbog toga nam je vrlo drago.
-Brzu hrana za večeru - ponekad (ne uvijek)
I same znate koliko je teško biti na dijeti i vježbati. Da, da i mi to radimo. Pomozite nam da ponekad varamo i bacite nam kost, po mogućnosti onu na kojoj ima piletine. Gledajte to ovako: kad mi kupimo npr. pileće batke ili savršenu pljeskavicu mi smo slabi, nemamo ni trunke karaktera da izguramo dijetu. Ali, kada nam vi kupite pileće batke ili pljeskavicu mi smo fini, zahvalni muževi. Pošto ste se vi mučile i čekale u redu da biste svom dragom kupile večeru onda je van pameti da mi tu večeru ne pojedemo, zar ne? :)
Uživajte, i ne zaboravite da je sutra Sveti Nikola ;)

_Josip_



Post je objavljen 05.12.2007. u 17:02 sati.