Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

mail by Ifcha - volume 2.

evo bar netko me sluša i šalje svoja razmišljanja ovim putem svima nama / vama.

za početak dvije opaske i molba da skupite živčeke na hrpu jer nije riječ o sladoledu od vanilije.

Prva : amaterizam je sladak i uživat ćemo u njemu još dosta dugo prije nego zakoračimo u polu profesionalizam (Što je realni plafon u naŠim prilikama), a taj slijedeći korak moguće je postići samo enormnim naporima sviju nas i tu se u potpunosti slažem s Antoniom. Naime, bilo bi poželjno da, kao minimum, barem češće komentirate predložene teme jer će prije ili kasnije nekom sinut kako da fokusira i unaprijedi energiju kojom pristupamo tom našem prokletom poroku, bilo kao asocijacija na već iznešenu ideju ili kao originalna zamisao, ali niŠta se neće dogoditi ako se nastavi njegovati kultura voajerizma!
Druga : da pokažem i dokažem hrvatstvo u nečemu se moram i suprotstaviti Antoniu! :) Treba forsirat i pucat visoko (klubovi, savezi, lige) jer se u pravilu zadani ciljevi rijetko kad u cjelini ostvare, ali ono što će se dogoditi u tim nastojanjima barem neće biti blizu nule. Siguran sam da negdje postoji izreka (al sam lijen tražit autora pa bum ju odmucal napamet): TRAŽI IZNAD SVIH OČEKIVANJA, DA BI DOBIO ONO ŠTO SI PRIŽELJKUJEŠ i to je jedini način kako možemo naprijed.

Zato predlažem da krenemo ovim smjerom : osnovati nekoliko udruga građana/stolnonogometnih klubova postojanje kojih je preduvjet za osnivanje saveza na razini grada, županije i u konačnici države. Čemu sav taj formalizam? Dakle, da bismo mogli pristupiti novčanim sredstvima (gradskim i državnim, a napose međunarodnim, gdje su nam, ruku na srce, šanse najizglednije), gradskim prostorima (za potrebe druženja, treninga i turnira) te međunarodnim asocijacijama moramo izgraditi kredibilitet. To možemo jedino kroz ponuđene nam društvene institucije i propisane postupke.

Kako bih nam svima olakšao život nudim dvije opcije:
1. kolektivno samoubojstvo koje ćemo prišit zloj vanzemaljskoj rasi mrzitelja stolnog nogometa i njegovih vatrenih igrača ili
2. opis procedure, popis potrebnih dokumenata i njih same.

Želim vjerovati da ste, svi vi koji ovo čitate, skloniji prvoj varijanti i zato bi to trebali odgodit bar do iza turnira u Čakovcu :) Nepokolebljivima koji misle kako je život i dalje u modi usprkos skupoći stojim na raspolaganju i spreman sam dodatno pojasniti i proširiti ovo šturo izlaganje na 100noga@gmail.com

živjeli
vaš ifcha

P.S. materija je iznimno opsežna pa hrpu pojašnjenja i razmišljanja nisam fizički u stanju iznijeti ali rado ću ih podijeliti sa svakim čiji su živci i dalje na hrpi s obzirom na to da nisam iskazao dužno štovanje sladoledu od vanilije.


ps: nadam se da ste primjetili i neke nove sličice s desne strane i opise u njima... imam inače spreman i još jedan novi post pa..kroz par dana...

pss: ifcha je prilozio pa imam jedan .rar fajl sa svom potrebnom dokumentacijom i ostalom tematikom ( kako? zašto? )..pa ako nekog zanima slobodno veli i ja saljem na mail ili drugacije..

psss: ima ko skype? cisto da se cesce cujemo svi...

pssss: da ne bi samo oni veliki i pokvareni imali IZBORE, objavljujem post u petak gdje i vi (i vaš brat također) imate pravo glasa... a odlučivalo bude se o datumu turnira u čakovcu, i o načinu turnira! (i naravno da li dolazite)


Post je objavljen 05.12.2007. u 15:12 sati.