Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

CRASH BONSAI !










...enivej...kao i svako jutro u searchu za vijestima redovito naletim na kojekakve bizarnosti...ova mi je definitivno razvedrila dan...

dakle...volite recimo automobilske minijature tj. modele automobila a ljubitelj ste bonsaia?

a imate i poprilično morbidan smisao za humor?

dakle...NARUČITE BONSAI DRVCE U KOJE JE ZABIJEN AUTOMOBILČIĆ!

enivej...u pitanju su vjerne replike automobilskih nesreća koje izrađuje izvjesni John Rooney...i koje po njegovim riječima predstavljaju idealan spoj drevne japanske vještine uzgoja bonsaia i automodelarstva.

Dakle na njegovoj web stranici www.crashbonsai.com možete naručiti cijelu "scenu" nesreće za oko 150 američkih baksa ili ako već imate bonsai, možete naručiti samo razjebani model automobila za oko 50 US doloresa pa ga staviti na odgovarajuće mjesto.

Ne piše da li se isporučuju i mrlje krvi i iznutrica ili možda čak i unakažena tijela stradalih.

A obzirom na česte smrti poznatih u auto-nesrećama, ne treba puno pričekati dok se netko ne sjeti prodavati modele udesa recimo Toše Proeskog...dobije se uništeni Touareg, model mrtvog Toše, postavljen na vjernu repliku komada autoceste, dok se iz postolja zahvaljujući ugrađenim zvučnicima povremeno začuje "Igra bez granica"... sve u sjajnoj obradi i omjeru 1 : 43, garancija godinu dana....

Jeeesus...ili ako ste sami bili u prometnoj, naručite repliku vlastite prometne i držite je na komodi/kaminu/polici u sobi.


Za uspomenu i dugo sjećanje...eek



Post je objavljen 05.12.2007. u 10:51 sati.