Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Seksi gerila ponovo udara, a Zelena lista ide dalje!

Slika lijevo: Seksigerila ponovo udara! Jednom su već, naime, na isti način intervenirali na plakatu INE. Tada su uz parolu "83% energije u Hrvatskoj Iz popratnog pisma, poslanog medijima, vidi se da dobro znaju što i zašto rade! Iza konceptualističkih gerilsih udara stoji osmišljen koncept, a ne želja za pukom zajebancijom.

Evo još uvijek imam užasno iritirajuće probleme s računalom, pa ne mogu raditi onako, kako bi valjalo. Nešto fali valjda u instaliranim windowsima, tako da u brawseru ne vidim npr. one lijepe i tako mi iel smajliće. Tako je to kad si sirota vanparlamentarna stranka... :((

Razgovaramo u stranci o rezultatima izbora, i uskoro će se sastati Vijeće stranek, da o tome razgovara i donese neke zaključke. Rezultati su loši, ali većina članova, kako izgleda, nije to primila kao tragdeiju niti pala u depresiju. Tako, već ovoga tjedna osnivamo dva nova ogranka na području Karlovačke županije, u Ozlju i Vojniću, a slijedeći tjedan dva u Zagrebu: četvrti Gornja Dubrava i Gornji grad - Medveščak. Dobivamo i nove dopise i pozive sa raznih strana naše domovine. Iako smo dobili generalno mali broj glasova, to nisu "propali" glasovi, nego sjeme, koje će niknuti na lokalnim izborima za godinu i pol!

U subotu u Sisku organiziramo prosvjed za sprečavanje klimatskih promjena, u okviru svjetskog dana prosvjeda, vezano uz konferenciju UN o klimi koja je upravo počela (pogledajte: na mrežnom sjedištu stranke Zelena lista. Detaljnija najava sutra.

Slijedeći ponedjeljak na HTV-u emisija "Latinica" na temu urbanog planiranja. Jedan od sugovornika, s kojim je neki dan u sjedištu naše stranke napravljen prilog, je Tomislav Toth, član Vijeća naše stranke, inače glavni urednik poznatog časopisa Majstor

A evo, surfajući po mom vlastitom hard disku, :) nalazim bilješke o odnosu seksualnosti i ekologizma, pisan u travnju ove godine kada je bila prva akcija seksi gerile. Tada sam to pripremao za članak za ovaj blog, ali nisam nikad objavio. Pogledat ću još, dovršiti i objaviti za nekoliko dana!



Post je objavljen 05.12.2007. u 06:36 sati.