Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/patkiceee

Marketing

NAKON DUGO VREMENA!!!

Eto ljud...ja napokon,nakon jaaaako dugo vremena popravila net i sad cu vas opet redovito posjecivat,ako se još netko poznat bavi ovim vodama osto se jako dugo nevidjesmo pa se ne bi cudila da vas je pola poodustajalo!
Kad nas jedna veeeelika novost! Nasa slavica, koja se ljetos udavala, 27.10. rodila je malenog Luciana! Maleni je presladak,seceran,ma prekrasan! Jos jedna novost u vezi djece! Katica, koja se udala prije godinu i 2 dana ,a prije nesto manje od godinu rodila Petru (o kojoj smo već pisali) za nesto manje od mjesec dana rodit će opet! Najvjerojatnije deckica,czna s i ime ali o tom nakon nekog vremena,kad se sve rijesi!
A ja sam presretna jer su se moja sestricna i 2-godisnji necak Dinko nakon pla godine vratili iz Poreca i sad su stalno tu (bar jos nekih mjesec dana)!
Dakle zakljucak: 90% bitnih vijesti vezane su uz djecu,ali eto...sta ces!
JOS: Maja je polozila i sad se aktivno vozamo gdje god treba, postala je maturantica (svi kojisu to prosli znaju sta to znaci)....

ETO LJUDI, TO BI UKRATKO BILO TO,NE ZELIM VAS ZATRPATI S JOS INFORMACIJA,MISLIM DA JE I OVO PREVISE ZA NEKE KOJI NAS NE POZNAJU TOLIKO DOBRO PA NISU REDOVITO INFORMIRANI O SVEMU!

SVE VAS PUNO POZDRAVLJA....mateja...,

UPDATE: Pipol,ipak nist od ovog bloga...ja stvarno dizem ruke od njega...shvatila sam da uopce nema smisla i da nista ne dokazuje...samo sjecanja...:(((
Mozda se za par dana predomislim i vratim ali.....moja odluka je trenutno takva...zalim sama sebe....

Post je objavljen 04.12.2007. u 19:33 sati.