Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazyrocker

Marketing

UU dva ocjenjvačka dana

Evo me i am back in black.Pa naslov ni za nista stvarno zafrkano.Jucer san ispravija tehnicki na 5,5 i iz hrvatskog dobija 4,4 jos da ni padala kisa mozda bi mi dar bija dobar ali fuck padala je pa ni bilo treninga.A danas san dobija kemija 3,njemački 4,4,labud,matematika 5,5 sto je pretvoreno u samo jednu peticu.A sad san mislija da vaj misec napravin vako nesto napisen o tome kako mi je prosa dan i nesto o nekon rock /metal bendu.Ako ocete stavite mi u komentare mozda prijedlog pa cu razmotriti.AC/DC i Metallicu san vec obradija,pa cu poceti sa Guns n Rosesima.
GUNS N ROSES
To su L.A. dečki sviraju pretezno hard rock iako tu ima bluesa,punka,heavy metal poznati su i po skandalima. Evo nesto o počecima.Priča počinje početkom '1980-ih kada su školski kolege Axl Rose i Izzy Stradlin iz svoga rodnog grada Lafayette (Indiana) doselili u velegrad Los Angeles. Godine 1983. Axl i Stradlin osnovali su bend "Rose" koji je kasnije preimenovan u "Hollywood Rose", a ostali članovi bili su: gitarist Chris Weber, basist Andre Roxx i bubnjar Johnny Kreis. Godinu dana kasnije razilaze se i Axl pristupa "L.A. Gunsima", a Stradlin bendu "London", da bi se ponovno 1985. godine ujedinili pod imenom "Guns N' Roses".
Guns i Gardner napustili su bend iste godine, a njih su zamijenili poznanici McKagana: Saul Hudson - Slash (lead gitara) i Steven Adler (bubnjevi).
Vrhunac karijere dostizu izlaskom Use your illusion 1 i 2 iako ja smatran da je Appetite for destruction puno bolji.
Vrhunac karijere
Gunse su i dalje pratili razni incidenti pa tako i poznati St. Louis Incident, koji se dogodio 2. srpnja u St. Louisu (Missouri), Axl je skočio s pozornice na obožavatelja koji je imao nož ili videokameru (podaci se ne poklapaju), međutim svjedoci su potvrđivali da Axl nikada nije dohvatio tog obožavatelja. No nakon toga Axl se vratio na pozornicu, optužio osiguranje za propuste i prekinuo koncert.
17. rujna 1991. izlaze Use Your Illusion I i Use Your Illusion II albumi. Ova dva albuma nose nešto mekši zvuk i neke od najuspješnijih rock balada '1990-ih godina. Pjesme, odnosno videospotovi "Don´t Cry", "November Rain" [1] i "Estranged" čine neku vrstu trilogije, koji na kraju nisu napravljeni po prvobitnoj zamisli zbog otezanja i pomicanja rokova (a i prekida Axla Rosea sa Stephanie Seymour).
Eto i tako su oni vladali scenon ali jebiga uvik nesto mora zasrati.Axlove ideje se nisu slagale sa Slashovima i duffovima i ode sve u vitar.Sad postoju neki Gunsi u kojima jedino Axl zna nesto iako sve više psihički slabi,a na drugoj strani imamo Slasha,Duffa,Soruma pivača Scott Weilanda i neko in je gitara neman pojma ko tu stajen na njihovu stranu a zovu se Velvet Revolver.Eto tako.
Stavija bi meni njihovu najbolju pismu Paradise City ali posto san je vec put stavija staviti cu Welcome to the jungle


Post je objavljen 04.12.2007. u 17:42 sati.