Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/showmetheroad

Marketing

• OvAj daN, ovAJ Dan mEnI DonoSi srEćU, ovAj dAn, oVAj dAn zaBoraviT Neću, ovaJ Dan tI i jA koDa saNJamo buDNi, ImaMo kriLa i sviMa sMo ČudNi •

Ola =)
Napokon pisem novi post, imam osjecaj kada san jucer napisala post, a ono odavnoo... hehe.
Ajme uvatilo me nesto, i mene i Andreu stalno pivamo i isemo pisme ove iz showtime-a. Ma baš smo se uzivile.
Ma nepivamo mi stalno te al ono, najčešće. Danas nismo imali zadnji sat, weee.Ni jučer isto, pa smo jučer ja i Miro isli u TOBANKA, e da, neznate vi sto je to... lol
Ma tribali ste biti tamo, kako sam se ismijala. Ono po putu smo se vjenčali, rastavili, napravili dicu(lol), vodija me na piće a ja ništa nisam pila, i tako... MA ŠOU!!! I otpratija me do doma, ma dobro nije skroz al ono, haha.

Image Hosted by ImageShack.us


Ajme još malo do kraja polugodišta,jeee. Jedva čekam, proći ću na polugodištu s 4, al nakraju moran s 5. Mislim sad će mi biti negdi prosjek 4.3, ma ja sam zadovoljna. S obzirom da nism učila nista, od početka godina nisam knjigu pošteno takla.
Al cili razred je popustija, ja san ostala ka prosle godine, a samo njih dvoje za sad prolazi s 5 tako da se nezalim.

Image Hosted by ImageShack.us


E da, ja i Karla ćemo ovaj tjedan napraviti blog, weee. Samo se moramo slikavati sad puno za dizajn, i da nam Andrea napravi, i krećemo haha. A naj luđe je što Karli neradi internet pa ću nakraju samo ja pisati postove, grrr. A jebiga... Ma valjda će ga popraviti dok mi napravimo blog, jer će se to vjerovatno odužiti, pa ko zna kad ćemo otvoriti blog.

Image Hosted by ImageShack.us


E u iduću nedilju imamo nastup s ritmikom, pa smo išle u subotu Dajana, Andrea, Karla i ja u merkatora naručiti neke fensi gače, ma baš su kul. A posli smo otišle do grada na piće i gledati Maltara i ove neke iz skole kako pivaju. Ajme predivnoo... Naježila sam se skroz, dok su pivali, al normalno da taman prije nego što su počeli pivati meni se isprazni baterija na aparatu, a vec bilo jedan i nesto i svi ducani zatvorili pa san po gradu trazila trafiku da kupim baterije, pa nakraju nisam stigla snimiti Katu, al san sve druge uspila.

Image Hosted by ImageShack.us


I za kraj pozdravi:
-Karli, koja je tuzna.
-Andrei, ljubici mojoj dragoj.
-Luci
-Dajani, mojoj maloj.
-Miru, s kojim sam isla u TOBANKA!
-Maltaru, koji predivno piva.
-Pikiju, koji je pa s cuze.
-Tomi, koji je razbija ruku.
-Brunu, s kojim sam se udaljila.
-Pifaticu smišnom.
-Karlici
-Mateici
-Luciji luđakinji lol.
-Lei koja je tužna.
-Ma svima, nemogu se sad sititi


Post je objavljen 04.12.2007. u 14:14 sati.