Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Mojne njatke, Nisde!

Ni Latinica nije više kao nekad. Kad smo se još redovito i spontano seksali. Valjda je to uzročno i posljedično. Više škembe, manje kose, manje seksa, više teva.
Jer da nije tako, ne bih ja sinoć Latinicu niti gledao, već bih se replicirao. Kopulirao.

Najme kaj.
Da je jučerašnja Latinica bila o etici struke novinarske, super. Zicer, donekle. Al' da onda za motiv krene sa trivijalnim priloščićem o još trivijalnijoj starletici Vlatkici... Na što Vlatkica, jer joj nitko nije unaprijed prišapnuo da ovaj put emisija nije o njoj, krene odmah sluzit u kameru. Druge goste, koji je pokušaju izvesti na pravi put, niti ne skuži. Dakle, minutaža je zapravo za Vlatkicu, o etici novinarstva do tuda niš', niti pod razno.
/OK, dajem glas da Vlatku puste u BB kuću. Doživotno./

Onda se puku krene pepeloposipno pojašnjavat, kako ttt, nisu trebale ići slike ozlijeđenih vatrogasaca, pregažene djece, saobraćajki. A što uz taj ton gledamo? Te iste slike! Za ak' netko još nije videl. Ali sad, jer je Latinica, nije bljuvotina neetička. Neg' je u akademskom diskursu. Kao Mengeleovi klinci valjda.

/Čarobnoj Zrinki kapa dolje siempre, iako nisam siguran, da je sa slovenskim kolegom uspjela "izvući" emisiju... Vlatka ih je s''''bala.../

Velim. Tko mi je kriv što se sad tu pjenim nad isfuranom emisijom koja slijedi trendove. Umjesto da sam se sinoć fino odao primitivnijem hedonizmu pred ekranom. Ugašenim.






Post je objavljen 04.12.2007. u 10:04 sati.