Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

R.I.P. Don Marbury


Image Hosted by ImageShack.us

MAGAZIN SUPERKOŠARKA BR.22, PROSINAC 2007.
Od ovog broja ekskluzivne NBA fotografije


Od ovog broja Superkošarka i njen izdavač NCL Media Grupa su posebno ponosni što će iz broja u broj imati prilike objavljivati ekskluzivne fotografije tvrtke Getty Images, a to se posebno odnosi na NBA i NCAA ligu.

Novi broj specijaliziranog košarkaškog mjesečnika Superkošarka na više od 100 stranica u broju za mjesec prosinac donosi pregršt zanimljivih tema od kojih izdvajamo veliki intervju s novim trenerom Estudiantesa Velimirom Perasovićem koji govori o svojim počecima, danima u Jugoplastici, odlasku u Španjolsku gdje je igrao 11 godina te o novom trenerskom izazovu.

Od ostalih tema izdvajamo veliki intervju s najboljim igračem Cibone Chrisom Warrenom, ekskluzivni intervju s igračem Toronta Joseom Calderonom te intervju s najboljim igračem Partizana, (21-godišnjim??) Crnogorcem Nikolom Pekovićem.



TOP 10 PLAYS 03-12-2007
EUROLEAGUE NEWS 03-12-2007
BACKSTAGE INTERVIEW WITH ROKO LENI-UKIĆ
EUROLEAGUE MVP - NOVEMBER: ARVYDAS MACIJAUSKAS



Od NBA tema najveći prostor zauzima lice s naslovnice Carmelo Anthony koji od dolaska Allen Iversona igra sve bolje, zatim priču o Gordanu Giričeku koji se čini se na ljeto vraća u Europu, a zanimljiva je i životna priča igrača Bullsa Luola Denga, novog reprezentativca Velike Britanije.

Velik prostor u novom broju zauzima i najava nove NCAA sveučilišne sezone uz obilje zanimljivosti iz povijesti NCAA-a.

Za ljubitelje tema iz prošlosti izdvajamo sjećanje na utakmicu Cibone i Zadra iz 1986. s nekoliko atraktivnih fotografija, zatim životnu priču Elgina Baylora, igrača koji je s LA Lakersima izgubio osam NBA finala, a prisjećmo se i 30. godišnjice incidenta s NBA utakmice kada je Kermit Washington nokautirao najboljeg igrača Houstona Rudyja Tomjanovicha s fotografijama ta dva igrač danas i prije 30 godina.



THE COMEBACK TO HOUSTON S-FRANCHISE MIX...


Super-posteri u novom broju su Kevin Garnett, pojačanje Boston Celticsa i Ben Wallace, najbolji skakač(FTs:34.1%) Chicaga.


SUPERKOŠARKA.HR



Post je objavljen 03.12.2007. u 22:54 sati.