Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Torres prijeti vlasnicima Liverpoola: Ako otpustite Beniteza, i ja odlazim!

Image Hosted by ImageShack.us

NAKON jučerašnje sjajne pobjede protiv Boltona, najveća zvijezda Liverpoola Fernando Torres je priprijetio čelnicima kluba da ukoliko otpuste trenera Beniteza i on napušta Anfield.

"Rafa ne smije otići, navijači su ga podržali i to je jasno. Benitez je stvorio tim ljudi koji su mu odani. Jasno je da ukoliko ode, mnogi igrači će dobro razmisliti o svojoj budućnosti u ovom klubu. Benitez nije samo jedan u nizu trenera...sastavio je ovu momčad i ugradio puno vjere u igrače koji mu puno toga duguju", jasan je bio Torres.
Image Hosted by ImageShack.us

Tisuće navijača na tribinama priredilo je podršku Benitezu uoči utakmice Lige prvaka protiv Porta jasno dajući do znanja da su zadovoljni napretkom koji su Redsi postigli od početka sezone. Liverpool je u posljednjih pet utakmica zabio čak 21 gol i napredovao na treće mjesto ljestvice Premiershipa s bodom, ali i utakmicom manje, od drugoplasiranog Chelseaja.

Unatoč sjajnoj igri Liverpoola, Benitez je i dalje na meti kritika vlasnika kluba, Amerikanaca Toma Hicksa i Georgea Gilletta, koji ga optužuju da klub igra isključivo na krilima jednog igrača. Popularni stručnjak takve optužbe odbacuje.

"Da, sjajno je imati takvog napadača kao što je Torres koji može zabiti 20 golova po sezoni, ali u tom slučaju je puno lakše obrambenim igračima koji se mogu fokusirati samo na njega. Moraš imati i druge kvalitetne igrače na raspolaganju koji mogu zabiti važne golove. Mi ih imamo. Zabili smo četiri danas, a lako je moglo biti i puno više", zaključio je na kraju španjolski stručnjak.



Post je objavljen 03.12.2007. u 21:25 sati.