Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN PLENUM KLUBOVA 2.HMNL-sjever U NOVOM MAROFU


Danas 03.12.07.g. je održan Plenum klubova na kojem Uprava MNK"Martinovke" je odlučila da neće prisustvovati sa svojim opunomočenim predstavnikom . O svojem nesudjelovanju na Plenumu pismeno (fax) je obavijestila (30.11.07.) Povjerenika natjecanja koji je i poslao Poziv za sastanak klubu.
-- Dana 01.12.07. telefonski zove upravu kluba Povjerenik natjecanja i uvjerava da bi trebali prisustvovati Plenumu sa svojim opunomočenim predstavnikom i da naši navodi u dopisu u vezi KUPA su netočni jer je dobio on na pismeno od Komisije za mali nogomet IO HNS-a kako se odigrava Kup u Županijskim savezima i na Području sjever (područje 2.HMNL-sjever). Odgovaramo mu da to nije tako nikada objavljeno u službenom glasilu HNS-a (kako bi bili upoznati svi klubovi) I da bude to pravovaljano. A drugi razlog je i odluke Disiplinskog suca u vezi neodigravanja utakmice juniora u prošlom prvenstvu Martinovke i Lončara. Na to on kaže da je zvao Voditelja seniora Juraja Fabijaniča i da mu je on obećao doći na Plenum na što mu je odgovoreno da mi ta saznanja nemamo ali on ako dođe sigurno neće imati punomoć kluba.
-- Prije utakmice 9.kola (02.12.07.) voditelj seniora razgovarao je sa predstavnikom uprave kluba i dano mu je na znanje da znamo o njegovom razgovoru sa Povjerenikom natjecanja i iznjet mu je stav Uprave kluba i preporučamo da ne ide na Plenum ni kao privatna osoba bez punomoći kluba.
-- Dana 03.12.07. voditelj seniora telefonski (oko 12,00 sati) zove u Upravu kluba i kaže da bi on i predstavnik kluba na seniorskim utakmicama Siniša Orlić ipak išli na Plenum odgovoreno mu je da stav Uprave kluba je ostao nepromjenjen i preporuča se ne ići pa ni kao privatne osobe.
-- Istoga dana oko 20,45 sati telefonski zove Upravu kluba Voditelj seniora Juraj Fabijanić i javlja da se on i Siniša Orlić vračaju sa Plenuma iz Novog Marofa. Presjedavajuči i prisutni prestavnici klubova sa punomoći dozvolili su im da prisustvuju Plenumu kao gosti bez prava glasa (jer nemaju punomoći kluba). Kaže da je bila svečarska i opuštena atmosfera na Plenumu i razgovaralo se o odigranih proteklih 9 kola.Poslije se vršilo izvlačenje parova Kupa , Martinovka igra 1.kolo u Ljubeščici protiv istoimenog kluba 18 ili 19. 12.07.g. A što se tiče odluka Disiplinskog suca nije se razgovaralo jedino je on sam rekao da Žalba koju je dobio nije taksirana novčano i da se možemo žaliti Arbitražnoj komisiji , dok predstavnik naše skupine u Komisiji za žalbe nije ništa rekao. Inače nisu bili predstavnici klubova Zagreb 92 , Sokola i Martinovke ostali su bili naznočni. Odgovoreno mu je da ipak nisu trebali ići kako mu je i danas u 12 sati preporučeno.
-- Uskoro održat će se sjednica Predsjedništva kluba gdje će se raspravljati povodom odlaska na Plenum gospode J.Fabijanića i S.Orliča (iako su znali za stav Uprave kluba) i donjeti odgovarajuče odluke.

Post je objavljen 03.12.2007. u 20:30 sati.