Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Stolnonogometni klub bez imena

U ovom postu dvije stvari...

1. Stolnonogometni klubovi
- prvo da spomenem da mi je i ifcha poslao mail, ali malo mozda ozbiljniji na tu temu - pa cu ga objavit kroz koji dan. Malo sam googlao i naišao na neke udruge:

Stolnonogometni Klub "Nova Gradiška" Nova Gradiška
K.Zvonimira 2, 35400 Nova Gradiška

Stolnonogometni Klub Drava
Magdalenska 2, 48000 Koprivnica

Stolnonogometni Klub Kupa
Polje 12, 47280 Ozalj

Stolnonogometni Klub Maksimir
Maksimirska Ulica 109/Ii, 10000 Zagreb

Stolnonogometni Klub Rijeka
Save Jugo Bujkove 6, 51000 Rijeka
Mob.: 091 536 68 355
...
nažalost nema drugih brojeva ni mailova osim ovog iz Rijeke, pa šta velite da se javimo i izazovemo ih na koji prijateljski trening naughty
Ili ima ko neke druge kontakte? Pa ono, ako ništa drugo obavjestimo i njih za turnir poslije Nove.
ps: Ima ko kakvih prijedloga za ime "našeg kluba" ? Iako nismo formalni zasad, mislim da smo dovoljno kompaktni da izaberemo neko zajedničko ime. Što se mene tiče logo već imamo dead

2. Nedjelja u Ponti-u

Image Hosted by ImageShack.us

Evo, mislim da se iz priloženog vidi da je bila odlična atmosfera - a i sama igra na razini. bilo nas je u jedom trenu mislim opet 14..pa da pokušam nabrojiti: Siniša i Željko, Darjan i Dominik, Stjepan i Mikuš, Kiki i Lac, Soki i Franc, Ifcha, ja i još dvojica koje nisam na kraju upoznao.

Image Hosted by ImageShack.us

Igralo se puno i igralo se jeftino greedy, par trikova iz rukava i stolovi su bili iznimno darežljivi. Ponti se, iako bi se moglo poraditi na osvjetljenju, nameće kao jedno od dobrih mjesta za buduće dogovore. Kako nas je u nekim trenucima bilo i neparan broj parovi nisu bili stalni,a to mi je i poseban užitak nekad - da vidim kako se neki igrači zajedno znaju dobro uklopiti.

Image Hosted by ImageShack.us

Teško mi je ovaj put opisati tko je kako igrao jer nisam ni sa svima dobio prilike igrati nešto posebno, ali ono što jesam zapamtio je definitivno da je Sinišu išlo :) U paru smo napravili niz od oko 20tak partija...baš sam bio raspoložen hehe :).
također - opet mi se dopalo kako igra Franc,a posebno kako puca...Preciznost mu je na razini - al baš zato je nekad i malo predvidljiv :) jer ga se zna zeznut s tim da mu se pokaže rupa - a onda pomakne obrana. Unatoč tome - često je prebrz i za to. Dalje desno na slici su Darjan i jedan od dvojice koje ne znam. Darjan mi je djelovao prilično nezainteresirano, ali svejedno je svoj posao i iz obrane i napada radio kao i inače. A kolko čujem njima (Darjanu, Dominiku, Stjepanu i Mikušu) nije bilo ni dosta do 11, pa su kasnije još otišli u game..

Image Hosted by ImageShack.us

Dominik i Mikuš - bili uvijek na "onom drugom" stolu i kolko sam primjetio dobro im je išlo...ali njihovu igru će drugi moći bolje iskomentirati

Image Hosted by ImageShack.us

Neki došli autom, neki pješice il tramvajem...a neki lagano na dva kotača :))

Image Hosted by ImageShack.us

I na ovoj i na slici prije - u pozadini - Kiki i Lac. Gadna dvojka otjerala me sa stola nekoliko puta, jaku želju za osvetom su imali igleda :). Imali su partije u kojima su obojica blistali. Kikija je išao onaj njegov 122, Lac opet izbijao onim nezgodnim putanjama koje često završavaju i u golu.

Image Hosted by ImageShack.us

I u paru sa Stjepanom imao sam odličan niz. Kao dva napadača često smo se i mjenjali - ali mislim da je bio malo sigurniji od mene na golu. A on - i iz obrane, i iz napada - pucao i pogađao bez respekta.

Šteta što na kraju nije Vasa mogao doći i povući još kojeg Međimurca sa sobom...al bit će prilike.

... i kao uvijek, ako itko ima što za dodati... :)

Post je objavljen 03.12.2007. u 14:14 sati.