Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Mama, ja ću pojestii tvamvajj =)=)=)

Mislim da ukoliko ne želim da mi se na blogu počne skupljati paučina (s obzirom na to koliko se ježim pri samoj pomisli na paukee...ufff) bilo bi vrijeme da našvrljam nešto..
Uostalom, dobila inspiraciju =) -na mjestu di sam to najmanje očekivala, u tramvaju..
Neki već znaju za scenu s djetetom koje je sjedilo nasuprot mene u 11-ici.. Naime, jedno malo, prekrasno stvorenje je gledajući kroz prozor non-stop mami komentiralo
"Mamaa, ja ću pojesti tvvamvaj.. šta ćeš ti pojesti? E, ja sam ti već to pojeo.. Mamma, ja ću pojesti, šta ću ja pojesti, ja ću pojesti onu reklamu, i pojesti ću onu cullicu.. šta ćeš ti pojesti, mama? Ja sam ti to već pojeo, ti možeš pojesti.. ono di piše Ožujsko pivo.."
I svaki put kad bi nešto "pojeo" skorrroz bi slatko onako srknuo jezikom, ma zapravo ne znam ni kako bih to opisala, ali to je meni bila tako predivna scenaa.. taj odnos majke i sina, pa bezbrižnost malog, a tek njegov osmijeh....
Ostala fascinirana time.. i ostatak dana se smješkala na račun toga..
Možda zvuči blesavo, ali ta mi možete??? =)=)=)

Jojjjjjj, bebbbbbbaaa.... =)))

I onda nakon toga dođem doma, a mojih me troje nećaka zaskoči, izgrli, izljubi, eee, koji osjećaj =)
Moram staviti njihove slikice ovih dana, da i vi vidite tetine najslađeee =)
Budem, budem =)

Inače, dosta novosti.. strip počeo, oduševljena, škola završava 19-og, a ne 21-og -zato sam provela dvije subote u školi.. grrrrr... damn Skukan =) -"Kad sam ja išao u Kušlanovu, mi nismo imali subotom školu.." ahahahhahaha =)))
Zatim, kako se bliži Božić, tako su od danas počele i zornice u Franjevačkoj (mise svakog dana do Božića u 6 ujutro), a ove godine moja čvrsta odluka je prisustvovati na njima... Danas bila na prvoj (ponosna na sebe), trebala je ići i moja draga koleginjica, no ona je to -naravno- prespavala... ccc.. =)
A osim Božića bliži se i moj rođendan... hehehehee.. =))))) a ja ne znam ni di bi ga slavila, ni tko bi trebao biti sa mnom, ni ništaa.. prvo je bio plan iznajmljivanje jedne vikendice u kojoj inače svašta nešto slave moj buraz i njegovi, no on mi se naravno još nije udostojao provjeriti za grijanje i to.. neki me nagovaraju da odemo negdje van, kao i inače, ali ja bi nekako intimniju atmosferu, ono određen broj cura i dečkiju i zajebancija.. nešto po uzoru na event kod Kajfeša doma (hahhaha) samo s višeee cura :-P
Pa vas lijepo molim, ako ima itko kakav prijedlog, ili možda zna nekog tko bi mi iznajmio tako nekakav prostor.. neka mi se javi :-) - i to pod hitno :-)

E, sada, možda bih još dodala neke stvarčice, ali moram u školu (tj. spremati se za školu uz Sekine nove pjesmice... lalalalla =), pa vas lijepo pozdravljam =)


Post je objavljen 03.12.2007. u 11:21 sati.