Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radiogaga

Marketing

lucija je prsata . ima šarolike guzove. voli grubo.


jednog dana je gledala film. zvao se je 9 orgazama.mama je luciji zabranila takve filmove no ona je podmuklo pozvala svoju braću da snjom pogledaju film.

lucija: braco..što ti se to dignulo u hlaćama?
dino,drugi brat,poćeo je gledati u tu nabreklinu koja ga je sve više i više poćela zanimati.krenuo je rukom prema njemu. igor ga je promatrao ne trzajući na njegovo nježno pipkanje.
lucija se je smijala.uzela je konopac iz ladice i stavila ga u usta.na koljenima je puzala do dinota.odkopćala mu je hlaće i skinula bokserice.zavezala mu ga je .ČVRSTO(!!) nakon 3 minute poplavio je.do tada se lucija već našla polugola.igor joj je skinuo gaće i poćeo......poćeo žvakati .poćeo je žvakati i jesti to meso.to sluzavo i smrdljivo meso.dino je skinuo konopac,a lucija ga je malenim jezikom obuhvatila i nježno ga ljubila.sisala je jaja i žvakala dlake.takvih ustiju mu je namoćila čmar te prstima ga zadovoljila.
igor je još žvakao.svidjelo mu se.njegova pubertetska faca bila je sva puna akni. boljele se ga.ponajviše dok se trljao o njene noge. neke su i procurile.dino je ga je zabio igoru u usta. gušio se...
dino:tako ti i treba kad gledaš ono šta ne smiješ..
igor se odista gušio..suze su mi curile,a lucija se trljala o fotelju.smijali su se.igor se umirio. umro je.mrtvog su ga nastavili iskorištavati.svršavali su mu po nekoliko puta po prsima,ova se laganim drhtajima trljala o njegovu malenu bradavicu,lizali su tekućine,pomješali ih u ustima i razmjenili ih.lucija mu je iskopala oći.razmaljala ih je po prsima.bila je keljava i krvava.dino mu ga je zabio u oćnu šupljinu ne mareći što mu je bila pomalo tijesna.toliko je brzo gurao da....da.....da.......a..a.a.aaaaahahaa......
lucija...umišljena pubertetlija...gadura..nabijala se na brata..dahtala mu je u uho i lizala ga. lizala mu je vrat i lice.sjedili su na podu na tepihu...zmazanom tepihu pored mrtvog brata iskopanih oćiju pošpricanog dinotovom spermom. lucija nije marila.samo je skakala.skakala je po vlastitom bratu govoreći mu svakakve prostote u uho. kada je iscurilo iz nje dino ju je obradio..izdrkao se po njoj..znojan i griješan...raširio šarolike guzove te ih namazao netom isranim govnima.neke prste gurnuo joj je u usta..omamljeno ih je lizala..umornog pogleda i pubertetskog razmišljanja....."hoće li me ikada voljeti?"


Post je objavljen 02.12.2007. u 22:33 sati.