Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adyyyolsenice

Marketing

Jucer navecer...!!!!!

______EEEEY PEOPLE.PA KAKO STE MI?!
pa kao sta sam vam rekla da cu vam javiti kako je bilo.....sada vam javljam i jos nesto napisem...hehee
jucer je sendy dosla u liznjan pa se nasla samnom i s antonelom.goran i robi nisu dosli.neznam zasto!ali su bili dosli rasko,toni,nišo,pancho i mate.ana nije dosla jer je nes mama ne pusti..neznam ni sama,a i bolje da nije dosla jer je neki od drustva bas i ne vole,a i meni nije bas nesto...
no dobro...da vam sada ispricam...
prvo smo bili s velikima bacati petarde,neki mali vatromet i neke dimne bombe...hehe.gusili smo se u dimu,cijelu smo zemlju zagadivali...!!!!!
onda kada je hrpa tih velikih isla ca...mi smo otisli u neku mracnu kucu i tamo smo slusali na zvucnicimaPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket neke narodnjake i plesali,a nišo je i zaspao...heheh
dok smo mi plesali pancho i toni su nam bacali petarde,a rasko ih je ganjao...smijeh...a svi su sada ljuti na njih...nije ni cudnooo...!
i onda kada nam je bilo dosta smo isli kupiti pizzu i malo smo setali...,a onda opet isli u tu kucu pa plesaliPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket. i sjedili na nekim "spaljenim" kaucevimaPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket...heheh!!!!! i onda je mene mama u 10 i 20 zvala da moram doma i onda su i mene otpratili,ali su me zamolili da malo idemo kod niše pa smo isli...tada me mama zvala da moram doma pa sam se pozdravila s ekipom i isla doma,a i mate je morao jer mu nije bilo mame doma!
kada sam dosla doma je bilo vec 10 i pol pa mi je mama nesto "pricala" (znate kako to ide),al nista strasno i onda je dosao tata pa me nasmijavao...nista mi nije rekao...ali mama nije ljuta nista na mene.....hehe...nis mi nisu rekli...cudno...ali bilo im je cudno kako odjednom se s njima druzim...,ali sta ces...!
I tako....
______sada brzo... za novu godinu cemo slaviti kod sendy novu godinu i jedva cekam.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket..doci ce vjerojatno neka sendyna frendica tea iz zagreba i bas se zelim upoznati s njom.danas sam s edijem radila neki referat za zemljopis...jos smo morali i plan ploce napraviti...ma spaljeno....Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
i tako...
!!!!!!!!!!
______pa ciao ljudi and see you...
mozete vidjeti dole u slideu kakvi su neki od mojih frendova,a i mozete vidjeti sve o Olsenicama i tak neke sitnice o meni...!!!!(oprostite na nekim greskicama))
pa kiss
BYE!!!!!!!!


Post je objavljen 02.12.2007. u 21:24 sati.