Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Vikend za deset


Uh, kakav je to bio protekli vikend. Jednostavno ne znamo od kud počet.
Naravno najbolje od petka. Nakon nekoliko sumornih vikenda, ovaj je bio za ocjenu deset.
Nakon jako dugo vremena Anja je cijeli vikend (osim subote kad je prijepodne provela u prostorijama udruge na proslavi sv. Nikole) provela kod bake i dede.
Dakle u petak poslijepodne spakirali smo stvari i Anju odveli kod dede i bake.
Ne znamo koje bio više sretan. Da li baka i deda koji će konačno nakon dugo vremena uživat sa svojom unučicom ili Anja kojoj će malo promjena dobro doći i koja zna da će sa bakom i dedom moći radi „što hoće“, jer Anja vrlo dobro zna da će joj baka i deda ugoditi na sve mile načine a princeza to jako dobro „iskorištava“.
Nakon što smo ostavili Anju kod bake i dede otišli smo na sastanak naše humanitarne udruge.
Glavna tema je bila proslava sv. Nikole koje organizira udruga za svoje mališane.
Svi smo željeli da ta proslava prođe što bolje, jer ipak je to prva stvar koja naša mlada udruga od svog osnutka priprema. Naravno bilo je tu još puno tema o kojima smo razgovarali a izdvojili bi humanitarnu akciju "Bočica nade" o kojoj smo već pisali te jednu humanitarnu akciju koja naša udruga priprema a radi se o posjeti naše udruge Bolnici u Gornjoj Bistri (kraj Zaprešića) u kojoj su smještena djeca s teškom mentalnom retardacijom i neizlječivom bolešću a koja su napuštena od svojih roditelja. Naša udruga bi sakupila odjeću i obuću te igračke i to darovala toj djeci. Već je obavljen prvi razgovor sa zamjenicom ravnatelja Bolnice te dogovoren dan posjeta koji bi bio 18.12.07.
Kada si okružen takvim divnim ljudima jednostavno vrijeme brzo leti pa smo tako naše prostorije udruge napustili oko 23h.
Tokom večeri čuli smo se sa dedom i bakom koji su nam rekli kako je Anja super i kako uživa a nama je jako bilo neobično kad smo došli doma a ono nekako sve prazno jer nama naše male princeze.
Subota. Prije podne otišli smo po Anju kako bi prisustvovala proslavi sv. Nikole u našoj udruzi. A proslava je prošla i više od očekivanog a o tome svjedoči i to da su svi imali samo riječi hvale za kompletnu organizaciju a kako smo se proveli možete pročitati i vidjeti na našoj web stranici. Nakon proslave otišli smo Anju ponovo ostaviti kod bake i dede te smo i mi ostali kod njih na ručku. Subotnje popodne iskoristili smo za šetnju gradskim centrom koji je okićen u predblagdansko Božićno ruho. Moramo Vam reći da nam je bilo malo čudno nakon dugo vremena šetati gradom bez Anje kao i popiti kavu u „miru“ i osjećali smo se kao neki zaljubljeni par koji luta ulicama bez cilja. No priznali mi to ili ne da nam je koji put potrebno malo da budemo sami da možemo napuniti baterije no činjenica je i ta da nam je jako neobično biti bez Anje.
Nedjelja. Bilo je oko pola 11 kada smo se probudili. Ljudi moji, pa ne znamo kada smo tako dugo spavali, jer Anja nam nikad duže od 7h ne dozvoljava da spavamo. Popili smo na brzinu kavu i pravac kod bake i dede na ručak. A Anja je tamo doslovce uživala i vidjeli smo da je i njoj mala promjena pasala pogotovo kad je znala da baku i dedu može motati oko malog prsta kako god hoće.Nakon ručka polako smo spakirali stvari i pravac s Anjom kući ostavljajući baku i dedu u suzama u očima. Vidjelo se i u njihovim očima koliko su bili presretni što je Anja s njima provela vikend.
Nedjeljno poslijepodne proteklo je u pakiranju stvari, jer danas mama Jasmina i Anja odlaze na planiranu post operativnu rehabilitaciju u Varaždinske toplice koja je bila planirana za 19.11. ali je odgođena zbog Anjinog hitnog odlaska u bolnicu.
U Varaždinskim toplicama ostati će do 23.12. Tata Tomislav ih samo vozi i vraća se natrag u Zagreb te će vas povremeno na blogu obavještavati kako teče Anjina rehabilitacija.
Naravno da će tata Tomislav svaki vikend dolaziti u Varaždinske toplice kako bi bio sa svojim dvjema najdražim princezama. I što reći na kraju za ovaj protekli vikend. Anja je uživala kod bake i dede, nama je malo odgovaralo što smo nakon dugo vremena imali dva dana samo za sebe jer vjerujte nakon svih stresova, napetosti i brige to nam je i trebalo. Organizacija oko proslave i sama proslava sv. Nikole u udruzi prošla je i više od očekivanog i jednostavno moramo biti zadovoljni cijelim proteklim vikendom. Ili kako bi rekli na RTL televiziji : Večera za pet a mi kažemo : Provedeni vikend ne za pet nego za deset.
Eto, Anjica i mama Jasmina danas odlaze na tri tjedna u Varaždinske toplice i ovim putem Vam šalju bezbroj poljubaca i toplih zagrljaja i poručuju Vam da im čuvate tatu Tomislava dok se ne vrate.
I za kraj smo Vam stavili dvije slikice sa proslave sv. Nikole u našoj udruzi a ostale slike možete vidjeti na našoj web stranici u linku galerije.
Ugodan novi radni tjedan želi Vam neumorni trio!



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 03.12.2007. u 07:00 sati.