Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Hrvatska put Beča i Klagenfurta!

"Volio bih da skupinu igramo u Švicrskoj, ali ako je moguće ne protiv Švicarske. Ne znam kako bih se osjećao da igram protiv njih, nisam još razmišljao kako bi izgledala ta utakmica. Ne znam ni kako bi me navijači primili"- kaže Ivan.
Evo, barem mu se posrećilo u jednoj stvri, ne igramo protiv Švicarske, ali ne igramo ni u Švicarskoj već u Austriji.
Nakon današnjeg ždrijeba neki će reći da smo imali sreće, a drugi da je obrnuto. Presretna sam što smo izbjegli C grupu (Francusku, Rumunjsku i Nizozemsku), a i D grupa nije bila poželjna. "A" grupu neki nisu htjeli zbog Švicarske, tako da je ova naša (B) grupa još najbolja opcija za nas. Jako mi je drago što ćemo igrati s Njemcima (kako god vi to shvatili , meni su oni super i već dugo nismo igrali protiv njih). Osim Njemaca, Klinsmann nas je "stavio" u grupu s Austrijom protiv koje i otvaramo naše kvalifikacije, i Poljskom. Ni jedna od ovih reprezentacija neće biti lak ulov, ali kako i Rakitić kaže :"Na EURU nema slabe reprezentacije". Mora se igrati kao i na Wembleyu i jedino tako možemo nešto postići, a ja vjerujem da možemo najmanje proći skupinu.
Image Hosted by ImageShack.us

A šta su rekli naši "Švicarci" i izbornik Bilić prije ždrijeba:
PETRIĆ:"Samo ne Švicarci, to je zadnje što bih volio", a s time se složio i Rakitić.
"Bilo bi mi teško.Zamislite da im zabijem gol koji bi njih izbacio s Eura. Ipak sam ja odrastao u Švicarskoj, vezan sam uz tu zemlju. Zato-bolje netko drugi." Na pitanje o Grčkoj kratko je rekao: " A, ne, može Grčka. Pričao sam s Despinom o tome, rekla je da će navijati za mene, ha,ha." Kao što znamo, Despina je Mladenova žena, Grkinja.

RAKITIĆ:"Želimo li daleko, a želimo,onda i nije bitno s kim igramo u skupini. Moramo pobjeđivati bilo koga, a na Euru nema slabe reprezentacije. Obojica smo još pod dojmom pobjede na Wembleyu. Divno je to samo... Treba stišati tu euforiju, bilo je, prošlo je, ne možemo živjeti od te utakmice. Ako želimo pravi rezultat na Euru, moramo zaboraviti tu pobjedu i pripremiti se za nove velike utakmice."

BILIĆ:" Niti nekog posebno želim izbjeći, niti s nekim igrati. Svi su zaslužili mjesto na Euru, nitko nije dobio pozivnicu."

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 02.12.2007. u 13:52 sati.