Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dotheskaa

Marketing

Da, lopov Jack je među vama, crne duše kao tama

Isti je kao svi, neces ga prepoznati
Da, lopov Jack je medju vama, crne duse kao tama
Novcem mozes kupit sve, kupit sve al' ljubav ne
Al' to je ono sto ti treba, voljet cu ga sve do neba.


(totalno kriv početak posta, al nevermajnd ...)

učim i učim i učim .. i tako u nedogled!
a trebam nekad i ja to radit .. jel da?! sabotirat profesora?
ma neee ...
i grad je pun psiho ljudi. treba nać neko jednostavno riješenje za njihovo trebljenje. uglavnom ...

jutros, dok su se starci kao i obično u zadnji tren spremali za put pričala sa starom još onako ukomirana, pošto sam se tek probudila, o božiću i poklonima, kolačima i kićenju bora i svim tim prigodnim stvarima. razgovor je bio potaknut pjesmom Mariah Carey- All I Want For Christmas Is You koju je svirala na radiju. shvatila sam da nemam šta tražit za ovaj božić. sve je tako super ... bar za sada.

kod bake sam i pijem njenu vruću čokoladu s cimetom. mmm
znala je da danas dolazim i napravila mi je čupavce, hvala bako!

jučer bjeh s dragim na kafici i bila sam tako sretna šta ga vidim nakon tjedan dana. totalno mi se raspoloženje promini kad sam s njim i moram mu nešto reć ali ne ovako preko bloga jer bi onda i vi ostali čitači znali o čemu se radi .. ne, ne! znatiželjne babe .. uglavnom, moram spomenit da mi dragi ima novi friz .. totalno je kul i predobro mu je ono, sasvim hrkistički i urbano i sofisticirano. budem ga slikala pa objavila sliku na blogu .. da ste sad na msn-u poslala bi vam "čč" smajl .. al kad niste .. oke, bonk! :D

Image Hosted by ImageShack.us


e moram podjelit s vama mržnju prema ovom jebenom izabiranju kategorije posta. nadam se da me shvaćate i da vi sami osjećate mržnju prema tome. hihihihi ...e ljudi da vas pitam, jeste ikad poželili probat starbucks kafu? ja jesam .. ja volim miris kafice.

...:::: Np- Gwen Stefani- 4 in the morning ::::....


safatala me muka .. upravo sam vidila koliko imam za učit .. neda mi se, kmeee!! uglavnom zove me baka na ručak a ujak me tira s kompjutera. da ... eto napisala sam post. pa i nije bilo tako teško! :)
pozdravljam vas sve i do čitanja!

mah mah :)



Post je objavljen 05.12.2007. u 12:57 sati.