Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newbie

Marketing

kaj...?

Bok svima.
Evo mene...Opet u sitnim jutarnjim satima.
Prva stvar koja mi pada na pamet je spavanje,ali opet, forsiram se do
krajnjih granica izdrzljivosti,pa me moja (ne)bistra pamet prisilila iz ciste znatizelje, da si pogledam bljogcic i natjerala na ovo sad sto trenutno radim,dakle tipkanje po vec izlizanoj tipkovnici, tj. tocnije slova ''w'' , ''s'' ,''a'' i ''d''...Gejmeri budu shvatili zasto su izlizana ;)
Druga stvar koja mi je sinula je,moj dragi cimer Sršo!...Ko zna kaj divljak sad radi u Osijeku...E da,jesam vam rekao da studiram u Osijeku?...Ne?...Ok,spremite se za shock...!
Studiram Elektrotehniku, izabrao sam smjer informatiku(koj geek ha?=)
I tak ja nekim cudom upao na fax,valjda su si ljudi zaduzni za upise popili malo pa me nekim cudom ubacili o_O
Mhm...I tak...
Osijek je zbilja ok grad,vec se navikli u njemu,upoznali otkacene kolege...I sve naj. Nemam nikakav prigovor kaj se tice Osijeka.
Mjesta za izlazke ima na pretek. Od ''Q'' kluba za cajkere do ''Bastiona'' di uglavnom roka house + r'n'b i ''Cadillaca'' di prevladava vecinom rock mjuza.
Naravno nisam nabrojao sva mjesta jer ima ih,jednostavno,previse.
...
Ok,sad sam zbilja umoran...Oci me peku poput cevapa na rostilju i mislim da bi bilo sasvim ok da odem spavat...Ha?
Kaj vi velite?
E bas necu! Doma sam,hocu iskoristit vrijeme full kolko mogu i opustit se!
Zato sad cem si pustit nekog filmica...Vjerovatno ''The Hitchhikers Guide to the Galaxy'' film mi je genijalan i legnut na moj fini i udobni krevet.
Ovim vam zelim pozeljeti laku noc i budite pametni...s tim zelim reci da bolje postanete profi lopovi i zaradujete ko carevi, a ne da upisete fax i polagano osjecate i shvacate kako vas razum napusta, hehe ;) i'm just joaking ffs! XD
bok...!

Post je objavljen 02.12.2007. u 02:58 sati.