Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nellyrose

Marketing

PLAM-ice

evo ljudi napokon novi post i fala vam kaj ste mi kommali a posebne zahvale idu......čupi, iri i romekici i ne smijem zaboravit tinu koji su mi kommali na velko! eto ovaj sam post odlučila posvetit curama iz mog razreda petri koja je ok , luce , ađi i marchu! neime ove 4 glupače iz mog razreda prekopirale su nunice (pozz curke) i napravile svoj kao klub PLAM ! petra lucija adela i martina tvore jednu vrlo glupu i tupavu i sa ne zaboravim ulizivačku skupinu cura! petra , klara , luce i ja smo si bile the best u 5 i 6 razredu ! i bilo nam je sve super lijepo do selca kad se luce jako sprijateljila s adelom i martinom a petri su one bile glupe ali ih je prihvatila kakve jesu i tak su si one kao sad best! luce i petra su nas odbacile ko svoje smrdljive čarape i otišle onim dvjemka glupačama jer je luce htjela bit popularna. eto sad bum svaku opisala .......Luce je jedna vrlo tupa plauša koja nezna kolko je 2+2 i nema stila. misli da je lijepa i popularna a cura ima nos ko svinja!!!!!!!!!bez uvrede luce al me fkt živciraš! a najgora mi kad mi prigovaraš kak se ja oblačim! ma daj goni se na paše sve kaj ima isti uzorak i kaj je slične boje! mislim cura me fakat iritira!Petra , petra je samo potrčko jadna tam trči iza njih dok ove druge idu zajedno zagrljene hodnikom! petra je i vrlo umišljena ali mi je najbolja od plamica i s njom uvijek mogu normalno popričat. adela joj ta mi mala glupača ide tak na jetra! vrijeđa sve oko sebe kad ju onaj fićo ne šljivi! daj si ađa utuli u glavu da si mu predosadna da malo prestaneš plazit oko njega možda bi i bilo nekaj s vama dvoje! martinu ću opisati u 5 riječi! štreber koji je vrlo popularan!
i eto tak se ja i klara stalno svađamo s luce jer nas ona sam iskorištava da joj posudimo kad nema zadaću i onda se nafuri kad ju odbimo oprosti al to ti ne ide tak! eto juče luce došla sa torbom kakvu ja imam i kupila ju po meni samo kaj je ona sve zašarala i fkt je odurno zgledala i dođe joj klara kakvo to sranje od torbe imaš? luce kaže takvo sranje ima i nika! kad sam ja to čula tolko sam je izvrijeđala i onda mi se još usudi reć zakej sam JA tolko umišljena? ma daj goni se ja umišljena nek si ode plazit po onom odurnom VRABCU !!!!!!!!!!!! i tak se mi posvađale i eto baš mi lijepo tak nemoram se više brinut !
eto a sad nekaj o mom životu općenito jako sam bubana stalno legim u krevetu i pušem nos imam turicu i kašljem!al to je dobro jer nemoram na vježbe , he,he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eto to bi bilo to plumice ak bute čitale ovo nemojte se uvrijedit!
a sad pozdravi!!!!!!!!!!
Klarči-pussek
anči-daj napiši novi post
iri i romekici-haj curke
čupi-tnx na kommovima
urši i niki-pozzek
girlgangsta-daj se javi
bezuhici-donesi mi autogram od fešija!!!!!
cijelom razredu
nives i tonki-više me ne živcirate
iiiiiiiii
normalno mom dragom
kalasu!!!!!!!!!
vaša nelly!
sad evo malo videa:




Post je objavljen 01.12.2007. u 21:52 sati.