Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akashazhang

Marketing

All school see them too

Napokon novi post XD nisam stigla pisat posteve,trebala sam učit jer sam bila sick tjedan-dva...



~†~ Akashu je probudila njena maćeha."Akasha,skupljaj stvari,ideš u internat,"reče čim Akasha malo žmirne.Čim je čula riječ internat,Akasha je skočila s kreveta."INTERNAT??? Zašto? Kako... ?" mucala je.
"Prenaporna si. Cijelu noć si trčala u našu sobu i polijevala nas hladnom vodom. Tvoj otac i ja više ne želimo to trpjeti i šaljemo te u internat." Akasha se snuždila. Nije se stigla ni pozdraviti sa prijateljicama, a sada mora ići. Nije ona kriva što se vrag napalio na nju! A sada će joj bit još i gore! Ovako je mogla skoknuti kroz prozor bez da se ozlijedi i pobijeći, ali, sada... tko zna što će joj onaj raditi... Sjetila se kad ju je tip zažvalio i bacula je glavu u ruke. Brzo je spakirala stvari, obukla se, poslala razredu SMS i krenula u internat.

***

Zamišljeno je gledala kroz prozor. Držala je krletku u kojoj je bio njen kreštavi kanarinac, koji je njenoj maćehi dovikivao sve i svašta, svakakve psovke, ali ga ova nije čula. Čula je samo kreštanje. Ubrzo su stigli pred inernat i grubo izbacili Akashu iz auta. Nisu je ni pozdravili. Jednosatvno su otišli. Tad Akasha u maćehinim očima ugleda vatru. Istu onakvu kakvu je ugledala i u očima onog vraga. Samo što su njene oči manje plamsale... On ju je opjsjednuo! K vragu, nije ni čudo što su je bacili tu u internat. Ravnatelj škole počeo je ljubazno razgovarati s njom. Bio je visok, s orlovskim nosom, crnim očima i uredno zalizanom, crnom kosom bez ijedne sijede. Imao je mnogo pora, što je odavalo njegovu starost. Ali nije farbao kosu. Držao se ponosito i uspravno. Bio je bijelac. Akasha je odmah mogla vidjeti da je teško njime manipulirati. Bio je dovoljan jedan mrki pogled i da vrag postane anđeo na tjedan dana, a svakome bi bilo lijepo kad bi ga pogledao čak i s najmanjim, veselim sjajem u očima. Zaista dobar ravnatelj. Bio je vrlo ozbiljan. Na pozitivan način. Prvo je Akashi pokazao školu i gdje je koja učionica. Vidjelo se da je zadovoljan jer je Akasha sve vrlo brzo pamtila. Uskoro joj je i pokazao i njenu sobu. Dijelila je sobu s još nekim. Još gore. Sad ako vrag odluči ubiti tu curu, za to će okriviti nju. Druga djevojka zauzela je mjesto kraj prozora, tako da je Akasha morala spavati bliže vratima. Ajde, barem nešto pozitivno, moći će brže zgibati van. Ubrzo uđe jedna djevojka u sobu a ravnatelj ju zaustavi. "Ayanei, upoznaj se sa svojom cimericom Akashom," rekao je. Akasha se okrene i prvo što pomisli jest to da je gledala u zrcalo. Protrlja oči i vidi da gleda u djevojku koja je izgledala isto-istacko kao i ona. Drugoj su se usta objesila do poda. Ravnatelj se nakašljao i potapšao Ayanei po leđima. "Nisam stavio ogledalo pred tebe Ayanei," rekao je, nasmiješio se, pozdravio djevojke i otišao. "Nemam kredu da pišem pa ću reć:tri upitnika," rekla je Akasha i obadvije prasnu u smijeh.
"Ja se osobno nadam da ćemo se dobro slagati!" rekla je Ayanei.Ubrzo se začulo pravilno kucanje."Brzo, to je moj brat!Sakrij se i kad dođe do kreveta uhvati ga za nogu!"rekla je.Akasha se brzo sakrila pod krevet a u sobu je ušao Ayanein brat.Nešto su pričali,tad Aanei izađe, a ovaj sjedne na krevet.Istog trena,Akasha ga uhvati za nogu.On nogu izvuče i sagne se da vidi tko je pod krevetom."Ayanei...Kako si uspijela?"
"Lijepo.Ti sad shvati kako."U sobu uđe Ayanei,anjen brat je pogleda sav zbunjen."Ayanei,vidio sam dvije tebe...IZA TEBE!!!"vrisne onda uplašeno.Ayanei također vrisne i baci se na brata.Akasha se izvuče i ugleda onog vraga.U malo drukčijem izdanju imao je kraću kosu,al opet onako čupavu i crvenu.Akasha proguta knedlu,gledajuće vraga prezirno u oči,kad odjednom netko nožem probije tog vraga i on nestane.Iza se pojavi ravnatelj."Djeco,jeste li dobro?"upitao je.
"Aha,"reče Akasha,a tad joj sine."I vi ga isto vidite?"pitala je Ayanei i njenog brata.
"Cijela škola.Svakog je u ovoj školi jednom-dvaput napao demon.Ja sam bila te sreće što sam pričao s anđelom,a ti te nesreće što si vidjela vraga!"rekao je Ayanein brat."Usput,ja sam Ayatei.Kako se ti zoveš?"
"Akasha."
"Ajmeeee...Svi se u ovoj školi zovu sa A,"promumlja Ayanei.
"ŠTO???"
"Ayanei,Ayatei,objasnite joj to,"reče ravnatelj i ode. ~†~



E,da,od sljedećeg posta pišem u prvom licu!PUSSEK!

Post je objavljen 01.12.2007. u 16:40 sati.