Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/conversecrazygirl

Marketing

Sve sto trebam znati kako biti dobar prijatelj


Ej sorry ljudi sto dugo nisam pisala postcry.Neki dan sam mislila kada je Blaza napala moju prijateljicu pa sam je mislila ohakati(kuja jedna glupa)ali mi se ugasio zar.Ono kad si puna vatre pa te netko pospe kantom vode.E ovako da puno ne filozofiram ove rijeci ispod sam dugo pisala zato ih procitajteyes.Eto to je to i samo da kazem muskima kako su grozni jer su ono uradili i etotuzanno.Ajde Pozz i Marija nastavi pisati onaj blog.Stavit cu ti u linkove novi blog aj kiss.

*Slusati:Neki od nas pricaju mnogo.I naravno nasi prijatelji trebaju da slusaju to(zato su tu).Ali ponekad je vazno samo sutjeti i slusati sto oni imaju reci.Ipak i ti si tu da njih saslusas.

*Djeliti:Recimo da je vrijeme deserta i da je ostao samo jedan kolac.Mislis da ce moj mladi brat klepiti ga.E nece.Ali moja najbolja prijateljica?To je druga prica sto je moje to je njeno sto je njeno to je moje(dobro ne bas sve) ali to znaci da posudujemo jedna drugoj svoje stvari.A kada dode do kolaca prepolovimo ga i....Yummy.

*Pocistiti za sobom:Tu milslim ako zabrljas potrudi se da ti to rijesis a nemoj ocekivati od svoje best frendice da to uradi umjesto tebe.Naravno svako malo ce pokrivati za tebe ali nemoj od toga napraviti scenu.Nitko ne zeli prijatelje koji stalno upadaju u nevolje i zajedno na voznju poveze i najbolju frendicu.

*Obrati paznju:Iako tvoja ti tvoja prijateljica govori svaku stotinku svog zivota bit ce vemena kada ti nece htjeti reci sto nije u redu.Zato moras obratiti paznju.Zato otvori oci i vidi mozes li da vidis kada te treba tvoja on ili ona treba a da te nepita.


Ovo mi je poslala best frendica.kiss
Pitas se kako uzgajati prijateljstvo?Evo pet koraka za pocetak.
1.Izaberi dobro srce.
2.Posadi ga u teglicu povjerenja.
3.Zalijevaj ga briznim i dobrim mislima.
4.S vremenom dodaj dodir utjehe.
5.Svakog dana ukloni suho lisce nesporazuma.
I izrast ce biljka-prijateljstvo.

Ne znam sto me navelo da pisem o prijateljstvu ali eto...Evo par slika.Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 15.12.2007. u 10:27 sati.