Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gothic5girl

Marketing

BRATZ

Ej......kako ste??? ewo i mene da vam se javim.....istina da ste većina vas glasali za kratke i duge.....izjednačeno je.....da nebi bilo svađe i blablabla........ja ću pisati normalne postove.......jel može??? ja bi najrađe pisala duge postove jer je zanimljivo isto kako je meni zanimljivo čitati vaše duge postove....nadam se da se ne ljutite.....da......kao što vidite da sam promijenila dizajn.....nadam se da vam se sviđa......rolleyesrolleyes e sad zakaj sam ga promijenila.....????

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Neki dan.........prije puno sati......točnije u srijedu....bio je dogovor da....Petra, Doris, Tea, Jadranka i ja idemo u kino gledati film..... šminkerice BRATZ.........no promijena plana......Petra nije mogla ići jer je bila bolesna.....Doris nije išla jer Petra ne ide i zato jer joj bus za varaždin breg kreće ranije.....i to je ispalo da na kraju smo išle samo Tea Jadranka i ja......mislim da će požalit što ga nisu gledale jer je film super......jako mi se dopao....i zato sam odlučila promijeniti dizajn.....!!!!

Bratz su......: Sasha, Jade, Cloe i Yasmin....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jučer sam bila dežurna......u školi....na svu sreću...zato jer bime iz prirode pitala Brijune....a ja to nemam pojma.....tak da bu me valjda pitala u utorak.....tak bum se naštrebala da nebum znala za sebe....ozbiljno......tak mi je bilo dosadno na dežurstvu...........ahh šta ćeš......

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

moj blog sa dizajnovima ovdje .......

BOK i KOMAJTE.......ak nije problem ostvariti mi želju od 250 komentara......hvala na 211 komentara

Post je objavljen 01.12.2007. u 11:21 sati.