Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3frajera

Marketing

* ANGEL *

Danas, 1.prosinca 2007.godine otvaramo ovaj blog na kojeg smo se laganim koracima premjestili sa bloggera, tj sa adrese koju zasigurno znate : dobar-frajer.blogspot.com , eto ta adresa ostaje dostupna svima onima koji se žele prisjetiti naših postova ili vidjeti o čemu smo pisali ako se prvi put susretnu s nama - dakle taj blog ostaje otvoren za arhivu..a ovdje nastavljamo tamo gdje smo stali- dakle, ne brinite se, ostajemo i dalje vaši dobri frajeri, samo na novoj adresi!


A nadamo se da vam se sviđa i naš novi design za kojeg se zahvaljujemo Ivanu koji se u potpunosti potrudio oko design-a, stoga Ivane, hvala ti! A kao što ste mogli primjetiti nositelj design-a je presladak Wentworth Miller koji je i sadašnji mister našeg bloga!

Ako se prisjetimo ankete koja je bila postavljena kroz nekih mjesec dana na bloggeru, vi ste glasali dal želite da ANĐEO MJESECA I GODINE bude TOŠE PROESKI.. i to ste uvjerljivo izglasali i odlučili sa velikim brojem glasova i postotkom od 98% da želite Tošu za anđela našeg bloga! Samim tim ste ga proglasili, tj. onim trenutkom kada je anketa zaključena, ali evo došao je i trenutak službenog proglašenja...
Dakle,
TOŠE PROESKI JE ANĐEO MJESECA I GODINE NAŠEG BLOGA!



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

INFO:
Talentirani pjevač rođen je 25. siječnja. 1981. Osvojio je Grand Prix druge večeri Hrvatskog radijskog festivala ove godine u kategoriji urbane glazbe i nagradu čitatelja 24sata. Na hrvatsku se javnu scenu "probio" zahvaljujući uvodnoj pjesmi "Zabranjena ljubav". Duet "Volim osmijeh tvoj" s Antonijom Šolom proglašen je najprodavanijim singlom ove godine, nakon čega je Toše izdao album "Igre bez granica", koji trenutno boravi na vrhu top liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj. Toše Proeski oduvijek je bio poznat kao nevjerojatni talent i pravi profesionalac. Za sebe je govorio kako "postoji zbog publike", a kritike mu nisu bile važne.
Toše se mogao pohvaliti vrlo bogatom karijerom, ali nažalost koje je u samom vrhuncu otišao..

Ono također što bi željeli istaknuti je..
predobar je dečko i pravi čovjek, to je pokazao i svojim djelima..svoju karijeru nije gradio na nikakvim skandalima i tomu slično, čime se ne mogu pohvaliti i ostali naši estradnjaci! I ono što je najtužnije je to što nakon mjesec i pol od njegove smrti i tragične nesreće stalno ga provlače po nekim skandalima, "lešinarskom otimačinom za ostavštinom" i tomu slično..što je po našem mišljenju jako tužno! Ali zato se nadam da ima više onih ljudi koji su ga zaista voljeli i žele mu isto što i mi, da bude najljepši anđeo na nebu koji će uvijek biti uz nas i u našim srcima i da se odmara u miru..volimo te Toše!

Ovih dana ćemo vam donijeti 1. u nizu mp3 izdanje od dobrih frajera pod nazivom " Toše u srcu " koje ćete si moći skinuti, naravno ako želite..








..i za ovaj put toliko, a sada nam preostaje još samo da se od vas oprostimo uz sljedeće stihove..
čitajte nas i dalje,velik pozdrav od vaših..dobrih frajera!

" Jos i danas zamirise tresnja
u proljece kao davno prije
jedna tresnja danima daleko
tamo gdje me vec odavno nije

Rekao sam kad poci sam mor'o
uzmite mi i kucu i njivu
samo tresnju ostavite staru
kad navratim da je vidim zivu

Sta to ima u ljudima tuzno
da ulaze u tudje zivote
ko to zivi u proslosti mojoj
a jos nije umro od sramote


Rekao sam u vjetar sam pric'o
nikog nije bilo da me cuje
lijepu pjesmu ne voli bas svako
neko baca kamen na slavuje

Nije nebo ovo sto vam nude
nije sunce od zlata i moci
kad bi mogli prodali bi Boga
njima niko ne moze pomoci.. "













Post je objavljen 01.12.2007. u 10:36 sati.