Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Kratka isprika, i najava daljeg rada!

Evo, za razliku od drugih političara koji se javljaju kao blogeri samo pred izbore, ja sam u to doba zašutio! Razlog je taj, što su se nažalost poklopili problemi s računalom (novo računalo, problemi s instalacijom programa i modema), i problemi sa zdravljem. Ispričavam se onima, koji su bili postavili neko pitanje pod prethodna dva moja posta, a ja nisam odgovorio.

Sada mi još uvijek ne radi web browser kako treba, pa ne mogu valjano pisati postove. Nadam se, da ću za par dana to ipak riješiti.

Na izborima smo prošli razočaravajuće. Nadali smo se da možemo postići dva do tri posto glasova, a ispalo je jedva pola posto. Svi drugi "alternativni" također su prošli katastrofalno (koalicija ljevice, Jedino Hrvatska i druge stranke krajnje desnice i razni). No, ljudi nisu razočarani. Idemo dalje, pripremamo se za lokalne izbore! Već u slijedeća dva tjedna osnovat ćemo dva nova ogranka, slijedeće subote imamo jednu akciju (svjetski dan prosvjeda protiv klimatskih promjena), radimo na lokalnim temama koje su aktualne. Izglasan je sramotni GUP u Zagrebu, mi ćemo nastaviti akciju za suzbijanje njegovih katastrofalnih mogućih posljedica.

Post je objavljen 01.12.2007. u 00:19 sati.