Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

AKTUALNE NOVOSTI


Ovih dana nismo baš aktivni na blogu ali smo aktivni na drugim poljima, no to ne znači da ćete ostati uskraćeni za nove novosti oko naše male princeze.
Ovih dana malo veću aktivnost imali smo u našoj humanitarnoj udruzi. Već smo Vam pisali kako naša udruga danas ima predstavu povodom sv. Nikole za naše male mališane u udruzi i njihove roditelje. Mališani će moći uživati u predstavi pod nazivom „Sanak dječje cipele o daru“ a koji će izvesti Šareni svijet (organizacija dječjih programa). Biti će puno pjesme i plesa a mališani će dobiti prigodne poklone, poklon vrećice te naravno nezaobilazne „šibe“. Nakon predstave, svi će se pridružiti malom i skromnom prigodnom domjenku.
Naravno svega toga ne bi bilo da nije bilo gosp. Tihomira Lučića i njegovih sponzora koji su pokrili sve troškove organizacije prigodne proslave sv. Nikole i mi mu ovim putem najiskrenije zahvaljujemo. Više o proslavi dana sv. Nikole i o drugim humanitarnim akcijama koje udruga poduzima možete pročitati na našoj web stranici udruge.
Što se tiče naše male princeze ništa nešto novo. Od kako je izašla iz bolnice puno je aktivnija.
Počela je vježbati i više nije toliko iritabilna, puno je opuštenija i vedra i nasmijana, a kad je ona takva onda smo i mi roditelji puno zadovoljniji i sretniji.
Što se tiče epileptičnih napada i tu nema nekih pomaka odnosno i dalje su prisutni, no mi se duboko nadamo da će se i to jednog dana ipak malo smanjiti.
Jedina novost je ta da Anja i mama Jasmina od ponedjeljka 03.12. odlaze na trotjednu rehabilitaciju u Varaždinske toplice koja je bila predviđena za 19.11. ali je odgođena zbog naglog Anjinog odlaska i ostanka u bolnici.
Eto to bi bilo ukratko sve, ugodan ostatak vikenda želi Vam neumorni trio!



Post je objavljen 01.12.2007. u 08:00 sati.