Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolludjakinje

Marketing

Ko da je bitno

Ja sam nesto skuzila (ma daj)
Nama nitko previse ne pusta komove....
Wake up, people...zijevzijevzijev
What ever...
Sad svi pišu o našem totalno ludom razzzu, ali najbolje je naš
neopisivi razzz opisao Timy, uz jednu ultrasmješnu legendu

Kao što ste vidjeli kod Niky će bit party za New Godina...
...bit će zzzzakon...partypartysmokinpartypartyrofl
Mi svašta smišljamo iako do tada ima mjesec dana!
Popodne sam otišla do Sunny koja je bila dežurna, kupila joj sendwichnjaminjami. Nigdje žive duše (osim čistačica) i dosadnih staraca koji dolaze po svoja derišta u probuženo boravište.
Bio je trening, 2sata!!!!headbangheadbang
Ali nije bilo naporno jer se svašta događalo (došli su tipovi iz Opatije i iz naše škole, mnogi su se crvenili itd). Kad se trening završio oko škole smo se muvali Ivek, Sunči, Moko, Patri i ja. Došli smo u parkić kod crkve i ja i Ivana smo poludile. Valjale se po travi, radili kolutove, smijalese bez razloga, slušale mjuzu, natjecale se koja će više i dalje baciti torbu,ko će se prvi dokotrljat do grmlja. One lampice što su po grmićima su nam bile ogrlice. Gledale u nebo pa se vrtile 20 krugova pa smo pokušali trčat. Ko da sam pijana. Jednom sam završila u cvjetnjaku, a jednom na betonu. Čovječe, neznam šta mi je bilo. Bila je došla policja i otišla u pekaru, a mi se usrale, ali baš njih briga šta mi radimo. Trčale po Matuljima i pitali ljude za autogram, koliko je sati i još puno toga. Moko je nagovarala Patri da joj kaže ko joj je simpatijacerek, a Sunny neš izvodila po klupi.
Uglavnom bile smo (Ivek i ja) jako, jako, jako, jako ultra, mega, totalno lude.nutnutnutlud
Sutra u KOstreni igramo mini-odbojku ima da crknem.U ekipi sam sa Sunny i Sarom P. (pozzz njima dvije). Bit će i o tome post.
Cya do drugog postamahmah
By:Lea






Post je objavljen 30.11.2007. u 22:04 sati.