Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Ja premijerka

Image Hosted by ImageShack.us

najjači argumenti

E sad mi je dosta! puknucu Vidim ja da je vrag odnija šalu i nema druge – na scenu upadam ja! Zoki i Ivo, imali ste šansu – niste je iskoristili! Svojim neodgovornim ponašanjem natjerali ste me da se raspištoljim! Dečki, mislim stvarno, di vam je pamet bila!? Vi ste se sa mnom išli zajebavat!? blabla Vi se sa rogatim idete bosti?! Ej šmrkljuši, pa nisam vam ja - Predsjednik! rofl Nemam vam ja živaca za ta vaša natezanja, to kod mene ide po kratkom postupku!
Ovog trenutka proglašavam sebe za Premijerku! Rješeno. Premijerka je Mod hrvatska Danke Dojčland.

Narodu je dosta vaših lažnih obećanja jer da ste vi doista planirali sastaviti Vladu do sada bi već nešto i poduzeli. Stoga je moj prvi potez sastavljanje - Vlade.
No kako nešto prvo treba biti rastavljeno da bi se moglo ponovo sastaviti, ovim putem proglašavam JAVNI NATJEČAJ za izvođača rastavljanja Vlade. Evo vidiš, odmah otvaram i nova radna mjesta.
Dakle Vladu treba rastaviti, a tko će mu to i kako napraviti ne zanima me uopće rofl glavno da je brzo i efikasno jer država čeka. Vlado vam se najčešće mota po gornjogradskim birtijama party stoga svim potencijalnim izvođačima želim – dobru kob smijeh

P.S. Rastavljene dijelove molim dostaviti u nepropusnim kutijama, fakat ne želim mrlje na tepihu.

Živila ja! Živila mod-emokracija! Živila Hrvatska!

ŽJŽMŽH!!!

Post je objavljen 30.11.2007. u 19:58 sati.