Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antonioismyname

Marketing

Oću bit bogat, al sad za ozbiljno

Jednostavno želja je jača od mene, a ovaj put znam i kako ću je ostvariti. Uz tvoju pomoć. Kada sam počeo pisati blog u jednom od svojih prvih postova iznio sam plan bogaćenja koji nije urodio plodom. Danas imam novi.

Svaki dan idem iz škole i imam osjećaj da sam nešto zaboravio. Znaš ono, ko kad kreneš na put i kopa te cijelo vrijeme, ali nema pomoći. Mene danas obasjalo sunce, makar je kiša cijeli dan padala. Shvatio sam da svaki dan u školi ostavim jedan dan života, koji mi nitko ne plaća. Valja to promijenit, makar pokušati.

Odlučio sam za to iskoristiti ovaj blog. Ideju su mi dali duhoviti blogeri koji na svojim blogovima imaju natpise: komentiranje na ovom blogu je besplatno. E na ovom više nije. Iskoristiti ću sve ove silne posjetitelje mog bloga, i tebe među njima. Uvodim zakon: za svaki komentar koji želiš ostaviti moraš mi platiti 1 kunu. Kupio sam si i kasicu, pogledaj kako je samo lijepa - u gornjem desnom kutu bloga. Zove se komentar kasica. Prije ili poslije komentiranja dužan si kliknuti na kasicu i tako ćeš u nju ubaciti kunu, koliko košta komentar.

Dužan! Ako ne ubaciš a komentiraš ja ću to znati i imati ćemo problema. Kad se skupi pozamašna svota tražiti ću Kamena da svojim čekićem razbije moju kasicu i isplati mi novce.

Dobro razmisli prije ostavljanja komentara, za jednu kunu možeš kupiti maxADSL. Pa što ti je draže, samo ti znaš..

Post je objavljen 30.11.2007. u 17:22 sati.