Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teaten

Marketing

SAD JA PIŠEM POST

Hy!!!Sad malo i ja pišem postove.Dakle nešto mi se straaaaašno dogodilo!!!Bilo je to ovako:Tea i Martina(moje najgore neprijateljice) su me tražile da na njihovom novom (i prvom) blogu promjenim dizajn što sam i napravilaiako ne znam zašto.Nakon tiga nisu mi ni zahvalile,a ja sam cijelo slobodno vrijeme na informatici posvetila njima.Sad sam na njih jaaaako ljuta burninmadheadbang madpuknucu bang!!!!!!!!!!!!!!I to nije sve!!!Još su me inazvale GLUPOM!!!Kako bi Stephanie iz Pune kuće rekla:"Kako nepristojno!!!"A osim toga,kao da bi one to znalenapravitlud!!!Ha ha ha ha ha ha!!!Sad moram ići!!!Komajte nas!!!Pus@!!!

P.S.Hranite nam ribicu!!!

Ketty


adopt your own virtual pet!



bedzevi.com,button,badges,priponke,Plavusa u dusi



A SAD JA!

Pa .... stvarno sam bila ljuta na Ketty.Napisala je post bez da me je pitala, a ja sam htjela da skupimo više komova tj. najmanja 350. A ona je napisala post...Ja sam iz stvarno nepoznatog razloga bila jako ljuta...i htjela sam obrisat ovaj blog...al nisam...HVALA BOGU.... Napravla sam sebi blog koji mi iden na živce i obrisala sam ga...ja sam pukla..neznam kaj mi je...ajd nadoknadite komove s prošlog posta...

Glitterfy.com - Glitter Graphics

PS.

ONI ANONIMCI KOJI SERU DA NAM JE BLOG JADAN...SAMO SERITE MI TE KOMOVE MOŽEMO IZBRISATI...HA,HA,HA,HA...A I MISLIMO DA ZNAMO KO JE TO Tea i Martina KOJIMA JE KATARINA LIJEPO POMOGLA ,A ONE SU BEZOBRAZNE...ODOH JA SAD POZZZy!!!!!

TEA


Post je objavljen 30.11.2007. u 17:03 sati.