Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Maestrin rodjendan

Image Hosted by ImageShack.us

Jucer smo posebno lijepo i svecano proslavili i rodjendan nase drage Maestre, drage s. Lenke!

Image Hosted by ImageShack.us

S djecom iz vrtica

Image Hosted by ImageShack.us

Sa srednjoskolkama...

Image Hosted by ImageShack.us

Djeca su u rukama drzala slova: S-R-E-T-A-N R-O-D-J-E-N-D-A-N, a na engleskom naucila pjevati "Happy Birthday to you!"

Image Hosted by ImageShack.us
Cure iz internata su pripremila mali igrokaz, preobukavsi se u "casne"...Posebno efektna je bila mala Soledad!

Image Hosted by ImageShack.us
A "casne" su izvodile svoje tocke, pod zabavnim krinkama...

Bila sam posebno nadahnuta za rodjendansku cestitku koju sam joj napisala, pa to zelim podijeliti i s vama, da malo bolje dozivite kakva je nasa s. Lenka, i koja je milost i blagoslov zivjeti ovdje s njom i njenom zajednicom:

Draga s. Lenka, draga Maestra!
Od srca Vam zelim sretan i blagoslovljen rodjendan, zahvalna Bogu sto postojite, sto ste rodjeni i stvoreni tako cudesno, i sto sam Vas imala priliku i cast upoznati, i provoditi ovo dragocjeno vrijeme s Vama i Vasom zajendicom, uceci od Vas, i pokusavajuci nasljedovati Vas primjer: biti prozracna za Bozje djelovanje, imati vremena za svakoga, biti tu - za svakoga, uza sve obaveze, u svakom trenutku - potpuno usredotocena i potpuno predana svakom sugovorniku, a vise i prije svega - trajno potpuno predana Nebeskom Sugovorniku, koji tako obilato svojom Miloscu natapa svaki Vas trenutak, pogled, rijec i potez!
Biti poput harfe, na kojoj On izvodi najskladnije melodije, pretvarajuci u Sklad i sve oko sebe, sve dokle dopire taj cudesni Zvuk, u suglasju s citavim Svemirom i citavom Vjecnoscu, u nekoj visoj stvarnosti, u kojoj ne postoje dimenzije, ni ljudska ogranicenja, u zivotu u kojem ne zivite vise Vi, nego Krist zivi u Vama!
Jos jednom, i od srca punog zahvalnosti, sretan Vam i blagoslovljen rodjendan! I to ne samo Vama, vec i Kristu koji zivi u Vama!

Image Hosted by ImageShack.us

Sretaaan rodjendaaaan!!!

ps.
Jedino nas je zeznuo nas "novi" svecenik - p. Patrizio...Djelovao je tako obecavajuce, i obecao svakog cetvtka imati sv. misu i klanjanje u nasoj kapeli San Francisca, i tako smo se veselili da ce time citav ovaj lijepi i svecani dan dobiti svoju puninu i biti poseban blagoslov za sve nas, ali evo - velecasni nas je vec prvi cetvrtak zeznuo, i uopce se nije pojavio, niti se javio, ni prije, ni poslije, dok su ljudi zbunjeno cekali u crkvi, a onda je kao i obicno s. Lenka preuzela stvar u svoje ruke, i vodila krasnu sluzbu rijeci, uz meditacije i klanjanje, u koje smo posebno u svojim srcima ukljucili naseg svecenika - dezertera!

Post je objavljen 30.11.2007. u 16:19 sati.