Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mcpogled

Marketing

"Faraoni" pokorili građane Zagreba

Danas teških boli izvještavamo sve zagrepčane i zagrepčanke kako je novi Bandićev i Milanovićev GUP donešen. Građani su teško prevareni, jel su se prije izbora Milanović pretvarao i pravio kako GUP neće proći dok je GUP na kraju zdušno branio Mimica sigurno na poticaj Milanovića. Ne samo to već u pauzi između donošenja GUP-a Gradsko poglavarstvo je povećalo komunalnu naknadu građanima za 100 posto. Dođe mi plakati od nemoći…..

"Faraon" je u ovom slučaju dvoglava zvjerka, al nije više zvjer Ljubo-Zoran nego zvjer Milan-Zoran. Ljubo više nije kandidat za prdsjednika vlade Bandić će suvereno vladati gradom i dalje na štetu nas građana grada Zagreba kojima izgleda više niko neće pomoći jel su i HNS-ovci bili puno suzdržaniji na jučerašnjoj sjednici gradske skupštine zato što sad spremaju koaliciju. Sudeć po onome što nam SDP radi u Zagrebu ne do Bog nam takve vlasti na čelu države i u takvom slučaju biram Sanadera.

GUP-om nam ruše i ono malo tradicije što nam je u Zagrebu ostalo grade garaže i ruše spomenike - sve to pod motom socijal-demokracije. A Milanović hoće bit predsjednik vlade. S ovime što nam je pokazao ne zaslužuje biti ni saborski foteljaš. Dole SDP-ov kvazi socijalizam.

Post je objavljen 30.11.2007. u 12:39 sati.