Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel & Slavica

Ovaj post će biti jaaaaaaako dug..našla sam nešto o Danijelu i Slavici (a o kom bi drugom....) pa evo.....

Danijel poklonio pesmu Gojku

Pevač grupe „No Name“ i bivši ukućanin „Velikog brata VIP“ Danijel Alibabić napisao je i poklonio pop baladu nedavno izbačenom ukućaninu Gojku Muzikraviću koji je tokom stanovanja u kući pokazao zavidno pevačko umeće. Danijel je u Gojku prepoznao talenat, a večeras će u emisiji „Veliki brat - mala sestra“ biti prikazan njihov susret iznenađenja.
- Čuo sam da Gojko lepo peva i odlučio sam da mu poklonim jednu pesmu koju ne može baš svako da otpeva - kaže Danijel za „Blic“ i dodaje: „On je veoma talentovan i pred njim je blistava karijera“. Pesma je autobiografska i govori o momku koji je tužan i koji mora da nastavi dalje bez devojke koju mnogo voli.
- Veoma sam zadovoljan i imponuje mi to što me je Danijel pozvao. On je super momak i veoma sam mu zahvalan na pesmi - kaže Gojko koji bi voleo da se ozbiljnije baci u muzičke vode.



LJUBAVNA BAJKA SLAVICE ĆUKTERAŠ
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Danijel je moj romantični đetić

Iako tabloidi malo, malo, pa objave kako je ovaj par raskinuo, popularna pevačica ne krije da je zaljubljena i poručuje: »Neka novinari pišu šta hoće, a kada i ako budemo raskinuli, sazvaću konferenciju za štampu da to objavim, samo neka moja slika bude veća od njegove»

„Danijel je fin i vaspitan dečko”, kaže Slavica

Da ljubav ne zna za granice i da je moguće doživeti je na prvi pogled, popularna folk pevačica Slavica Ćukteraš osetila je već nakon prve SMS poruke koju je pre četiri meseca dobila od atraktivnog pevača crnogorske grupe «No name» Danijela Alibabića, koji se zaljubio u lepu brinetu i pre nego ju je upoznao.

Od kad su se prvi put videli postali su nerazdvojni i otpočeli zajednički život na Novom Beogradu. Putevi su im se spojili i u emisiji «Plesom do snova» gde su već nekoliko nedelja ljuti konkurenti.

I dok Slavica i Danijel uživaju u svojoj ljubavi, tabloidi joj s vremena na vreme «objave» kraj. Slavica te priče s osmehom ignoriše i tvrdi da ljubav cveta.

- Sa tabloidima imam uglavnom dobru saradnju, osim sa jednim sa kojim sam svaki čas na sudu - kaže ona. - Uvek novinarima izađem u susret ali sam odavno postavila granice u svemu tome. Namerno skidanje i golotinja ne dolaze u obzir kad sam ja u pitanju. Isto tako mogu da pišu šta im je volja, ali u porodicu ne smeju da mi diraju. Moji mama, tata i brat su mi najvažniji na svetu i na njih ne dam. U početku se svašta pisalo o meni, ali nikada se nisu mnogo potresali zbog toga, danas mi samo kažu: «Slavice, budi opuštena».

Kod mame bez privilegija

Slavičin brat Vladimir je stariji od nje četiri godine. Kao deca su se tukli, ali su danas najbolji prijatelji. On živi u Šapcu sa mamom, a Slavica je poslednjih meseci u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu jer dva puta dnevno ima plesne treninge, mada je i ljubav dodatno uticala na tu odluku.

- Jedino imam svoju privatnost u četiri zida. Kada sam sama kod kuće mogu da radim šta hoću. Kod mame, od kada sam postala poznata, i dalje nemam privilegije već joj pomažem kad god mogu. Nisam se promenila, samo nemam dovoljno vremena za sve koje volim.

Stari snimci početnih nastupa izmame joj osmeh na lice. Za razliku od svojih koleginica nije se mnogo promenila i od tada do danas je samo potamnela boju kose.

- Zadovoljna sam svojim izgledom, usnama, grudima, nogama. Jednostavno, nemam potrebe za takvim promenama - tvrdi Slavica.

Jedna od njenih najboljih drugarica sa kojom često deli tajne i savete je pevačica i voditeljka Ena Popov.

- Nju jako volim i često dođe iz Novog Sada u Beograd samo da bismo se videle, ispričale, popile kafu. Ona mi je jedna od najboljih drugarica. Imamo iskren odnos, super se razumemo i zezamo.

O Danijelu Slavica priča sa posebnim emocijama. Za razliku od svojih koleginica ne stidi se da prizna da je zaljubljena. S osmehom konstatuje da su «ljuta» konkurencija na plesnom podijumu, ali napominje da strogo razdvaja ljubav i posao.

- Nas dvoje smo bukvalno nerazdvojni, čak i plesne probe imamo u isto vreme - priča Slavica. - Ipak, krijemo korake jedno od drugog jer mi je jednom Danijel «ukrao» korak pošto sam mu pokazala šta sam radila na treningu. Sredom uveče kada se vratimo sa snimanja emisije «Plesom do snova» budemo mrtvi umorni ali se natenane ispričamo.

Iako se u ljubavi savršeno razumeju, Slavica otkriva da su ona i Danijel potpuno različiti.

- Uvek prva ustajem i redovno sam raspoložena. Tada pevam, vrištim po kući, dok Danijelu, kao pravom Crnogorcu, treba mnogo vremena da se razbudi. Kafu obično kuvam sama sebi jer je on retko pije.

Upoznavanje sa roditeljima

Od početka nisu ni razmišljali o tome da li će kriti vezu. Kada su ih mediji «razotkrili», to ih apsolutno nije dotaklo.

- Ne vidim razlog zašto bi bilo drugačije, pa, nisam mu švalerka. Naša veza nije bajka, ali možda postane, ko zna?

Da je Danijel izuzetno pažljiv i romantičan bez razmišljanja nam otkriva.

- Jednom sam otišla tužna na trening jer je tog dana Danijel trebalo da putuje u Crnu Goru, ali kada sam se vratila, stan je bio ispunjen cvećem, latice su se nalazile svuda, baš kao i buketi. Čekala me je i poruka: «Samo za tebe, ljubavi moja, vraćam se brzo». Umalo nisam pala u nesvest od sreće i uzbuđenja.

Na najnoviju vest iz novina da su raskinuli pre neko veče, Slavica se slatko nasmejala:

- Neka novinari pišu šta hoće, a kada i ako budemo raskinuli, sazvaću konferenciju za štampu da to objavim, samo neka moja slika bude veća od njegove.

Danijel je nedavno upoznao Slavičinog oca i jedno drugom su se mnogo dopali.

- Ja nemam vremena da idem u Crnu Goru i upoznam Danijelovu mamu, ali se stalno čujemo telefonom. Super je, baš kao i on - otkriva Slavica. - On je fin, vaspitan dečko, ja sam malo luđa od njega. Od jutra do sutra nismo kod kuće. Ni ne stižemo da se posvađamo. U stvari, kad malo bolje razmislim, on i ne ume da se svađa.

Dok priprema treći album, Slavica bira pesmu i za predstojeći «Grand festival».

- Žika i Saša će mi sigurno naći odličnu pesmu. Naravno, i ja se ravnopravno pitam. Sećam se kako su me nagovarali da uzmem pesmu «Igračka» koju je kasnije uzela Tanja Savić. Dugo sam ih ubeđivala da se ne pronalazim u njoj i tako je na kraju bilo. Ne žalim ni za jednom pesmom što nije završila kod mene.

Prvi zajednički doček nove godine Slavica i Danijel ipak neće provesti zajedno. Oboje će nastupati na različitim lokacijama.

- Ja ću pevati na Žabljaku, a kada prođe praznično ludilo, zajedno ćemo otići na nekoliko dana negde na zimovanje.

Slavičina velika želja je da poseti Indiju i nada se da će na prooleće sa mamom krenuti put ove daleke egzotične zemlje.

-Odavno sam očarana Indijom. Želim da uživo osetim njen duh, vidim sve znamenitosti. Obožavam i indijsku muziku. Trenutno opremam svoj stan u Šapcu i već sam naručila nameštaj iz Indije. Imam mnogo njihovih šarenih jastuka, taj ambijent me opušta.


Kuhinja Slavice Ćukteraš i Danijela Alibabića
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Randevu pored šporeta

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Zvezda Granda i popularni pevač, odnedavno u vezi, iako imaju malo gastronomskog iskustva, bez ustezanja se upuštaju u istraživanja ukusa uvereni da porcija dobrih škembića, u kojima se dave, podstiče ljubavni apetit i podiže raspoloženje
Zvezda u usponu, pevačica koja je u kratkom roku plasirala nekoliko muzičkih hitova i postala miljenica publike, dvadesetdvogodišnja Slavica Ćukteraš ne libi se da sama pripremi večeru i time očara svoje goste. Ako pri tome kuva hranu za svoga dečka, onda je motiv za stvaranje gastronomskih čuda višestruko jači, a ukus još pikantniji. Njen tri godine mlađi momak Danijel Alibabić i sam je bio iznenađen kad je otkrio da njegova izabranica savršeno kuva.
- Kad me je pre nekoliko nedelja prvi put pozvala kod sebe na večeru, nisam mogao da verujem šta se dešava. S obzirom na to da svi imamo predrasude kako pevačice ništa ne kuvaju, i da za njih to uvek radi neko drugi, ili naručuju klopu iz restorana, bilo mi je fascinantno kad sam je zatekao pored šporeta. Sećam se, pravila je špagete i, osim ukusom, bio sam iznenađen kuvarskom rutinom koju poseduje. Ne znam da li zbog toga što sam bio prilično gladan, ali otada tvrdim da Slavica sprema najbolje špagete i paste na svetu. Kasnije sam otkrio da su joj i musake odlične - kaže Danijel Alibabić, poznat po radu u grupi No name.
Njihova veza započela je pre dva meseca. On je u medijima izjavio kako bi voleo da je upozna. Pošto su simpatije bile obostrane, zvanično upoznavanje krajem leta brzo je preraslo u strastvenu romansu. Veza na daljinu počela je da se razvija zahvaljujući savremenim tehnološkim trendovima. Naime, počeli su SMS dopisivanjem, prešli na internet četovanje, a onda počeli da igraju kompjuterske igre jedno protiv drugog, ona u Šapcu, on u Podgorici.
Za prva dva ozbiljnija susreta u prestonici potražili su pomoć prijatelja. Na sreću, Slavica je ubrzo i zbog poslovnih obaveza rešila da se ponovo preseli u Beograd.
- Uglavnom sam sama naučila da kuvam. Kupila sam zanat od mame, gledajući je kako sprema klopu. Iako mnogi prijatelji hvale moju kuhinju, mami nikada nisam spremala hranu. Volim da kuvam, ali nažalost, zbog brojnih obaveza ne stižem to često da radim. Obično mi mama, kad dođe u Beograd, ponese nešto od kuće, ili pripremi ovde, tako da nisam bila u prilici da je iznenadim ukusnim zalogajem. Inače, ubedljivo najomiljenije jelo su mi škembići. Volim ih od malih nogu, ne znam zašto. I najlepši su oni spremljeni u domaćoj kuhinji. Nekako imaju bolji ukus nego u restoranu. U škembićima se prosto davim, još ako su malo ljući, prste poližem. Ne treba mi uz njih nikakva salata, možda… nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju.



Stranice žute štampe svojim ljubavnim romansama već mesecima puni i Danijel Alibabić, pevač podgoričke grupe “No nejm” i bivši VIP ukućanin “Velikog brata”. Još u kući, pred kamerama, planula je ljubav između Danijela i bosanske manekenke Emine, zbog čega ga je po završetku ovog rijaliti-šoa ostavila dugogodišnja devojka Lejla, a svi njegovi pokušaji da se pomire bili su uzaludni. Tako je Danijel ostao i bez Lejle i Emine, ali su leto, more i romantika učinili svoje, pa je ubrzo započeo vezu sa pevačicom Sonjom Kocić. Sve je počelo na ovogodišnjem budvanskom festivalu gde su oboje učestvovali. Mada su Sonju u Budvi saletali mnogi udvarači, “srpska Paris Hilton” jedino nije odolela čarima šarmantnog “đetića”. Pričali su da su kao stvoreni jedno za drugo, ali njihova ljubav trajala je koliko i leto. Posle raskida sa Sonjom, Danijela je osvojila “Grandova zvezda” Slavica Ćukteraš, čime se pokazalo da su pevačice definitivno fatalne za njega.
- Zajedno smo tri meseca, ali ne bih želeo da pričam o tome – kaže za Reviju 92 Danijel Alibabić.- Ranije sam otvoreno govorio o svojim vezama, pa se u javnosti stekao utisak kako stalno menjam cure. Živimo zajedno i Slavica je potpuno drugačija od ostalih devojaka. Srećan sam, a ukoliko naša veza preraste u nešto ozbiljnije, to sigurno neću kriti.


Nove slike:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 30.11.2007. u 10:25 sati.