Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juznoafrickarepublika

Marketing

...mali kritički osvrt...ljudi, ljudi...

hm. evo opet ja. ovako. došlo je vrijeme da po prvi put analiziram rezultate ankete koja se nalazi nešto niže desno. postavljeno pitanje glasi: Volis li špinat?

Image Hosted by ImageShack.us


kao prvo, željela bih se zahvaliti na ovolikom odazivu (čak 6 glasova!!) te mislim da ču sa ovim podacima stiči daleko u svijetu istraživačkog novinarstva. naime na navedeno pitanje ponuđeni su sljedeči odgovori:

da (17%)
ne (33 %)
možda
šta je špinat
da jer vjerujem da ču postat popaj (50 %)
neutralan

kao što sami možete primjetiti trenutno najviše vas voli špinat jer vjeruje da če postat popaj. no o tome ču problemu nešto kasnije. sada da analiziramo rezultate:

17 % vas (1 glas) voli špinat. e pa čovječe ja ti se divim. ja to čudo nemogu progutat ni za pare. mislim činjenica je da je zdravo i samo ti nastavi voljet špinat al kakogod, mislim da to neče uvelike utjecat na moje prehrambene navike. ali, bravo ti, dokaz si da je 17 % populacije ipak osvješteno na području prehrane.

33% vas (2 glasa, jedan je moj xD) nevoli špinat. bravo.slažem se sa čovjekom koji je stao uz mene i glasno i jasno izrekao svoje mišljenje a to je nevolim špinat! drugim rječima, prestanite nas šopat s tim, to je zeleno, travnato i žilavo. jednostavno, nije hrana za ljude. al svako ima pravo na svoje mišljenje no drago mi je da nas je ipak donekle veliki postotak protiv te biljke kao hrane.

nitko nije neodlučan. to je dobro. ipak smo mi osvještena nacija koja če uskoro u eu i moramo imati čiste stavove i namjere. svaka pohvala za 0 glasova odgovoru možda.

također, svi znate što je špinat. isto veoma pozitivna činjenica i lijepo je znati da živiš okružen ljudima koji ipak imaju osnovna znanja o svijetu oko sebe.

sada dolazimo do problematičnog dijela. naime 50 % populacije (3 glasa) voli špinat jer vjeruje da če postat popaj. ljudi ljudi.... ovaj podatak če zabrinuti zavod za socijalnu skrb. pa dobro, kad vam več roditelji nisu mogli reči da je popaj lik iz crtiča morat ču ja. ne, bezobzira koliko špinata jeli vi nikada nečete postati popaj. suze su u ovom trenutku dozvoljene. razmislite malo o ovome pa komentirajte.

nitko nije neutralan prema špinatu. također pozitivno. svi ste se odlučili hrabro diči na noge i iznijeti svoje mišljenje bezobzira kako to drugi protumačili.. go you... bravo

i eto. došli smo do kraja analize trenutnog stanja ankete koja je podsječam još uvijek otvorena. sada kada smo neke stvari razlučili nadam se da če vam biti lakše odlučiti se za pojedini odgovor. i zato glasujte!!

HVALA VAM !

pozzzzz........zujohrvatskawavemahwavemahroflroflrofl

Post je objavljen 30.11.2007. u 00:21 sati.