Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malabubbless

Marketing

....Veri interesting......

"Kad bi svi ljudi znali što jedni o drugima govore, na svijetu ne bi bilo ni četvorice prijatelja."-Blaise Pascal
"Ko kleveće odsutnog prijatelja, zloban je."-Horacije
"Potrebni su ti i neprijatelj i prijatelj da te rane u srce; jedan da te kleveće, a drugi da ti to javi."-Mark Twain

Hm. Pa evo. Par poslovica kao uvod u ovaj post. U zadnjih tjedan dana mi se svašta izdešavalo. Stvarno-najzanimljiviji tjedan. Neki već znaju tu priču,neki ne. Uglavnom,cijela ta situacija potaknula me na neko razmišljanje-što znači riječ prijatelj. Da li ja imam prijatelje?? I tko su oni?? I u cijeloj toj situaciji-da tako nazovem SAPUNICI koja je nastala sam mogla prepoznati ljude kojima je stalo do mene,ljude koje ja s oduševljenjem i ponosom mogu nazvati PRIJATELJIMA. Jako vas volim!!!!!
I baš me briga ako ću sad ispasti neka baba što to tipkam,ali nisam mogla više to držat u sebi, jer me to tako pogodilo i razočaralo. Ali kako sam ja podosta optimistična osoba nisam se živcirala oko svega toga, nego onako. Zašto šutit i držat u sebi kad to mogu i natipkati. Pa eto. Zapravo cijela priča ide ovako-sigurno ste gledali,a ako i niste, ste čuli za onu neku španjolsku sapunicu-Otimačica koja se prikazivala pred podosta godina. Hm. E pa zaključite i sami o čemu bi se tu moglo raditi. Da ne idem u detalje- glasno ću se nasmijati na sve to. I reći : KAJ GOD!!!!!!!! Popularna izreka koju smo vanka u subotu izmislili. Zapravo, Damir je autor nje.
Eto. Drage tete, tetići i tko god ovo čita i zna me i tko god je čuo svakave priče- KAJ GOD!!!! Boli meeeee,boli meeeee brigaaaaaaaa. Samo ću vam još reći da pola toga,a i više od pola toga nije istina. Pa se vi mislite. I slušajte svakakve tete koje vam lovačke priče pričaju i ptičice koje vam svašta šapuću.....
Ljudi-GET A LIFE!!!! AND BACK OFFFFFF!!!!!!! Da se lijepo izrazim. Nisam imala fax ovaj tjedan i još sam rekla kako će mi bit dosadno. Kad ono. Ludilo Brale!!!!!! Good girls do bad things. Hahahaahhahahahahahahahahahahahaha. Toliko o tome.
Samo vam svima želim reći,volite svoje prijatelje, makar imali jednog-ali vrijednog. Cijenite ih. Budite uz njih kad im je potrebno. Ja svoje prijatelje volim!!!!! I hvala im na svemu!!!!! Pouka svega toga je: Ništa ne može naše prijateljstvo uništiti. Veliki pozzz svima. I kissss.


Post je objavljen 29.11.2007. u 22:53 sati.