Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzagreb4ever

Marketing

U polufinalu kupa!!!-Zagreb 3-2 Segesta

Teško smo se probili naprijed.Segesta je bila tvrdi protivnik,ali se Zagreb pokazao kao jači,bolji i kvalitetniji klub(u smislu igre).Težak teren i puno kompliciranja je jedini razlog što Zagreb nije pobijedio i sigurnije.U 9. min. je Božić(bivši Zagrebaš) je šokirao cijeli stadion,ubacivši se između dvojice stopera i pogodivši sa 12 m.Lijepa akcija asistenta Mujdže i strijelca Parlova udarcem iskosa zdesna s 10 m donijela nam je izjednačenje u 20. min.Potom je Zagreb promašivao nemoguće.44 min je donila najljepši potez utakmice.Centaršut Mehmedagića na 14 m iskosa slijeva primio je Čutura i rezantnim udarcem ljevicom usmijerio je u rašlje.Taj EUROGOL je uništio sve nade Segeste za pozitivnim rezultatom jer je Zagreb mogao odigrati mirno nastavak i čuvati rezultat kao i protiv Hajduka prije 5 dana.Tek u 58. min. Božić je odlićno pucao s 16 m ali Stojkić paradom loptu boksa u korner.Ćirin joker s klupe Grgić zabio s 5 m na dodavanja Brkljače,a Oštrić sa 16 m pod gredu u 87. min.Vrijedi spomenuti da je Zagreb igrao od 66. min bez 1 igrača:Parlova,napravio je grubi start i "pocrvenio".

Izjave trenera:
-Mi smo u polufinalu i to je najvažnije,a nasam se i finalu.Imali smo više šansi,a žao mi je tek što Parlov neće moći igrati u Maksimiru-rekao je Ćiro,koji je Grgiću oprostio i lakšu ozljedu na Kutiji šibica i pritužbe izbornika Ladića na ponašanje u mladoj reprezentaciji.

-Čuturin eurogol bio je presudan.Da ga nismo primili na kraju prvog dijela teško bi nam Zagreb zabio.Došli smo u Kranjčevićevu igrati i tražiti golove,a ne se braniti,ali Zagreb je bio bolji i njegovoj pobjedi nema prigovora-kazao je trener Segeste Srećko Bogdan.



Post je objavljen 29.11.2007. u 18:54 sati.