Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bratmijeskuzijaionuadresu

Marketing

Samoubojstva

Nekidan mi jedna mala govori kako su se dvi curice šta idu u 8. razred ubile... Posli san vidila i na vijestima...Šokirala sam se,pa i ja iden u 8. razred, to je ka da su neke dvi cure iz mog razreda skočile sa zgrade... Ko zna zašto su se ubile,svi kažu da su bile dobre u školi,zabavne,drage-al ti nikad ne moš znat šta se skriva iza nasmiješene "maske". Možda su bile u depresiji,možda ih je netko zlostavljao,možda jednostavno nisu vidile smisao za životom...Trenutno nitko ne zna što ih je natjeralo da skoče u smrt ,a možda nikad neće ni saznati...
O samoubojstvima čitamo u novinama,uvik se to "događa nekom drugom"... Nikad ne bi povirova da će se to dogodit nekom bliskom tebi. Mogu zamislit kako je obiteljima tih cura. Sigurno se pitaju "Zašto baš nama?"
Moram priznat da sam i ja razmišljala o smislu života,ali sam zaključila da se nema smisla ubit jer ionako ćeš umrit,pa zašto ne guštat malo u životu? Zašto ne iskoristit život za pomaganje drugima,za ljubav,zan zezanciju s prijateljima... Jer,koliko god ti bilo teško,uvik ima onih kojima je bilo ili jest teže pa su opet uspili nešto u životu. Npr,neka manekenka,crnkinja,ne znan više koja, živila je u nekoj afričkoj zabiti i otac ju je tija prodat starijem muškarcu za 3 deve ili nešto tako. ali ona je pobigla i započela novi život te postala slavna. Poanta ovoga je da,kako god ti bilo teško imaš 2 izbora. borit se ili ostat pasivan.
Neki od najpoznatijih ljudi današnjice su bili zanemareni,zlostavljani ili odbijeni od okoline. Npr Oprah Winfrey su sexualno zlostavljali rođaci i bila je užasno siromašna,ali se borila. Radila je u nekoj radio postaji,pa prešla na televiziju,a sada ima milijune i milijune dolara.... Ali nije zaboravila kako joj je bilo,pa pomaže siromašnima. Izgradila je kuće i škole za siromašne i pomaže ljudima kojima to treba.

Zato: Samoubojstvo je za slabiće jer svatko može umrit,al samo najhrabriji se suočavaju sa životom!!!


Post je objavljen 29.11.2007. u 18:36 sati.