Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deardieary

Marketing

Ovaj ako svatko u 9. nema blog evo ruka.. O_o ...

Covjece.. zabezeknuta sam. +_O.
I moj kolega Mlinaric ima blog vec godinu dana. Na kojem je ekšuali smijesan a ne samo beskrajno random, kao u skoli. Ali ajde.. svaka cast kolega ja se nebi sjetila da gledamo kako se ploca susi.

I ako itko dode tu i pogleda moj blog, u sho cisto sumnjam, vidjet ce da su mi poslovi teeney angst smece. I da nisam u stanju napisati nestu suvislo. Strah me je iskreno izrazavati svoja misljena o ekšuali bitnim temama jer.. recimo Nuodai je bio iskren i sha je dobio- toliko su ga ljudi podjebavali da se ispisao iz skole. Ne znam moram nabaciti post o Frommu ili nesh hehe, o Ucitelju ili spirali. Onda bi me zvali frik.. a tak i tak mi neide sa socijalnim zivotom u toj skoli kao sha prije rekoh. Ahh tko sebe vara, kao da mi ovako ide.. Ya well thats enough of that.
Muski imaju ''dublje'' postove od zenskih cudovista. Lijepo jako. Mislim stvarno sam iznenadena stvarima koje sam procitala. Svaka cast svima. I to.. Na kraju ispada da ja gledam crtice i citam stripove [to sum it up] i ovaj idem u skolu. Sha i nije uopce daleko od istine. Ali imam i ja mozga, doduse ostecenog koliko poimam. Ali tu je negdje. Uff sad mi je bas zao. Mislim Davora i Ivana sam koliko toliko dobro procijenila ali ostale i ne. Bas mi je zao.. na sve te ljude mi se neda trositi vrijeme, iako su neki zanimljivi jako. I kad kazem trositi vrijeme mislim na to da se ja trdim oko vas i na kraju dobijem supak. A i kad bi se trudila cinilo bi mi se prenapadno. Mozda od ovih blogova i bude nes.

Scolex.. shutting down.
Tko je ovo procitao dobi keks!

Post je objavljen 29.11.2007. u 17:32 sati.