Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yoko

Marketing

Žensko laganje...

Zbog čega su neke veze iskrenije od drugih? Zbog čega su neki parovi otvoreniji jedni prema drugima dok neki više vole lagati partneru? Nitko ne zaslužuje laži ali i uz to žene, bez sumnje, lažu puno i često, ali i muškarci nisu ništa bolji.
Povjerenje je nešto što se stvara i dograđuje od prvog dana veze, pa ako se na njemu dovoljno ne radi, žena vam sigurno može lagati. Često se kaže kako postoje "bijele laži", one koje se upotrebljavaju kad nekoga želimo oraspoložiti ili da se bolje osjeća. Budući da su žene 'nježna bića' one lažu kako bi poštedile svojeg muškarca.

Neke od vrlo čestih laži koje nam dame serviraju...
-Ti si savršen
"Volim te baš takvog kakav jesi i ne bi promijenila ništa kod tebe." Uozbiljite se; nitko nije savršen. Na početku veze sve kažu isto zato što vas ne poznaju dovoljno, ali nakon nekog vremena definitivno će pronaći nešto što će poželjeti promijeniti.

-U pravu si
Svaka rasprava s vašom djevojkom se završava tako što vam ona kaže da ste u pravu? Možda vas to čini ponosnim, ali morate znati da je ovo velika laž. Vjerovatno nije ni razmišljala o mogućnosti da možete biti u pravu, već vam tepa samo da bi vas ušutkala. Vrlo dobro zna da ćete ubrzo shvatiti kako je ona, u stvari, bila u pravu i kako od vas očekuje - ispriku.

-Sve je u OK
Najčešća laž u žena je "Dobro sam" koju dobijete kada je pitate da li je sve ok. Kada vidite da je uznemirena, da se čudno ponaša ili da ne želi s vama razgovarati prirodno je da joj postavite takvo pitanje, ali se ne nadajte da ćete dobiti iskren odgovor. Žene ne žele reći pravu istinu, ali očekuju da sami shvatite što nije u redu. Čudno, zar ne?

-Volim provoditi vrijeme s tvojim prijateljima
Na početku veze joj to neće predstavljati problem, ali kasnije će se sve promijeniti. Čak iako su u pitanju vaši najbolji prijatelji ona će očekivati da svo slobodno vrijeme provodite s njom, a ne sa frendovima. Ako vam to eksplicitno ne kaže, onda će sigurno reći nešto u zamaskiranoj formi. Tek kad vaša druženja s njima padnu na minimum, tad će se pretvarati da uživa u njihovom društvu.

-Tvoj račun u banci nije bitan
Vjerujete u ovu izjavu? Svi znamo da je to laž. Sve žene žele muškarca koji je financijski stabilan i neovisan, muškarca koji joj može osigurati budućnost bez financijskih problema. Ovo naravno ne znači da morate biti bogati da bi imali djevojku, ali da morate imati nešto novca, to sigurno.

-Odličan si u krevetu
Ako ona započne priču o ovoj temi a da ja vi ništa niste pitali, onda imate razloga da joj ne vjerujete. Ako vam krene dijeliti komplimente na račun vašeg seksualnog znanja to ne znači da 100% stoji iza toga što govori. Žene kojima je stalo do svojih muškaraca imaju običaj govoriti ono što znaju da muškarci žele čuti kako bi se bolje osjećali. Razmislite dobro o svojoj djevojci, vašoj vezi i seksualnom životu pa sami zaključite da li zaista zaslužujete te komplimente ili ne.

-Ne brini, svima se to dešava
Ako napravite malu grešku u nečemu što radite ili se bar jednom ne pokažete u krevetu, ovu laž ćete sigurno čuti. Ona vam ne želi pokazati koliko je uznemirena ili čak ljuta na vas, te vam stoga govori jedno a misli nešto potpuno drugo. Jedino što vam preostaje uraditi je da se potrudite da se ubuduće nikakve greške ne dešavaju ili ih bar svedite na minimum.

_Josip_

Post je objavljen 29.11.2007. u 17:16 sati.