Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1treehill4ever

Marketing

Kratki sadržaj Tree Hilla

Radnja serije se događa u malom, ali vatrenom gradiću Tree Hillu, a vrti se oko tinejdžera Lucasa Scotta (Chad Michael Murray), koji živi sam s majkom, njegovog polubrata Nathana (James Lafferty), razmaženog tinejdžera koji se do kraja 2. sezone pretvori u skroz drugu osobu, te ljudi koji kružuju njihov život - tu su Nathanova bivša djevojka i Lucasova simpatija Peyton Sawyer (Hilarie Burton); Peytonina zabavna najbolja prijateljica i Lucasova cura Brooke Davis (Sophia Bush); Lucasova najbolja prijateljica i Nathanova sadašnja žena Haley James (Bethany Joy-Galeotti).

Dok pratimo događaje u njihovim kompliciranim životima, ni njihova obitelj ne miruje - tu je i Nathanov i Lucasov omraženi otac Dan Scott (Paul Johansson) koji ne propušta priliku da zagorča život svom bratu Keithu, te da kontrolira život svojih sinova; Lucasova majka Karen Roe (Moira Kelly), koja je uvijek zabrinuta za svog sina; Danov brat koji je zaljubljen u bratovu bivšu djevojku i Lucasovu majku Karen, Keith Scott (Craig Sheffer); te Danova žena Deb (Barbara Alyn Woods), koja polako shvaća da je život s Danom ravan paklu. U glavnu ekipu još spada i trener Whitey (Barry Corbin). Tu su još mi gostujući likovi - tinejdžer, košarkaš i mladi otac Jake Jagielski (Bryan Greenberg); Lucasov najbolji prijatelj Mouth (Lee Norris), te mnogi drugi.

U seriji se mogu naći svakakve teme, od tinejdžerske trudnoće, automobilskih utrka, pucnjave u školi, homoseksualnosti, sukobima među tinejdžerima, problematičnim roditeljima, emancipaciji, prijevarama, pa onda i malo kriminala, nešto humora i mnogo zabave, a sve u svemu samo tipičan tinejdžerski život, uz možda 'malo' više začinjenih priča.

Šokantna teen-serija, puna neočekivanih obrata, zapleta, ljubavi i romantike, te svakodnevnih događaja, je trenutno jedna od mojih omiljenih serija. Od prve epizode serija nije izgubila na svojoj svježini i originalnosti i omiljena je među mladima diljem cijelog svijeta. Evo i nekoliko zanimljivosti -- Prije početka emitiranja, serija je trbala biti nazvana "Gavrani", a "Gavrani" su školska košarkaška ekipa. Tijekom emitiranja 2. sezone, vjenčali su se Chad Michael Murray i Sophia Bush, dvoje glavnih likova, a nakon nekoliko mjeseci brak se raspao.. Ona je tražila poništenje zbog "prijevare". Chad se već zaručio za 18-godišnju Kenzie Dalton. Jedna od zanimljivosti ove serije je i činjenica da se snima na istom mjestu gdje je snimana također popularna serija Dawson's Creek. Tijekom prve sezone, glumica koja glumi Karen, Moira Kelly, je bila trudna i u većini scena je njezin trbuh bio skriven.

NEČETE POŽALIT AKO JE POČNETE GLEDAT JER JE NAJ POZNATIJA I NAJPOPULARNIJA SERIJA ZA MLADE!
AKO NEZNATE O ČEMU SE RADILO U PRVE TRI SEZONE ILI AKO STE PRESKOČILI NEKU SERIJU I NEZNATE ŠTA JE BILO OTIĐITE NA STRANICU KOJA SE NALAZI NA DNU BLOGA...PoZz


Post je objavljen 29.11.2007. u 14:15 sati.