Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

O

O kao orgazam. Iako tu riječ u praksi ne koristim baš, ali eto, kako je ovo stručni članak zijev, moraću se držat nekih konvencija.

Ima ih puno vrsta, ovisno o mnogim faktorima.

samostalni: dosta dobar, ne traži puno pripreme ni čišćenja poslije. rijetko kad razočara. Ne sjećam se zapravo da li ikad.

ženskom rukom: s jedne strane zanimljiviji od ovog prvog, jer imaš slobodne ruke. S druge strane, slaba je povratna veza. Treba stalno govorit, daj sad ovak, daj sad onak. Onda ona veli, joj boli me ruka. Pa daj onda promijeni ruku. A lijeva joj nespretna. I tak. U nedostatku boljega, dobar je i taj sretan

ženskim ustima: fino e, tu smo već na terenu specijaliteta. Ja volim kad se dobro upre jezikom, tada se postižu najbolji rezultati. Ponekad potraje duže dok se postigne cilj, ali nikad ne omane. Uz dobru pripremu, stvar ide brže. Samo treba pazit da se previše zubima na zapinje, jer onda se stvar može otegnut u nedogled.

vaginalni: najvolim bez gumice, al ne može uvijek. šteta.

kombinirani: korištenjem svega gore navedenog. Uz dobru maštu može se svašta postići. Ponekad mi je toliko lijepo da mi O uopće više nije bitan. E, to je uspjeh smokin

brzi: skužiš ju da je voljna, i uletiš joj na brzinu, bez ikakvih priprema i slično. Te volim, iako nisu česti.

prebrzi: tek si počeo, a već osjetiš da ti se šulja iza ugla. Dobro ako je samostalni projekt, inače dosta nezgodan. I uglavnom, šta god poduzeo, teško ga je odgoditi. Ne volim takve.

nedolazeći: Ima i takav. Uvijek ona meni veli: "joj daj još malo". Al kad se to još malo oduži, onda se opet žali. Ipak, ove volim.

dvodijelni: da, i to se ponekad desi. Ako u ključnom trenutku prekineš ili tak nešto. Svršiš, al ko da nisi. To mi se rijetko desi, npr jednom godišnje, al desi se. Tu najbolje pomaže ručni nastavak, jer sve drugo je jednostavno preslabo i iscrpljujuće. Ne volim takve, naporni su previše.

klizavi: volim kad se dobro oznojim pa se fino skližem po njoj. To daje posebnu draž. Može i ulje, ali to onda zahtijeva planiranje. uh. wink

imal još kategorija? nastojećki, sa dobrim pogledom,.... uh, puno ih još ima. I zapravo svi su dobri smijehPost je objavljen 29.11.2007. u 09:50 sati.