Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretmali

Marketing

Vraćanje u "stare krpice"....

Evo mene opet u starim krpicama,nekako se bolje osjećam u ovim bojama bloga......
Znate li što znači pojesti picu s pokvarenim gljivama??????
Bolje da ne znate,to se zove trovanje,jako gadno trovanje....i bolje provesti vrijeme zabavljajući se nečim drugim nego na relaciji fotelja -WC.
A lipo sam rekla još prije 10 godina kad mi se dogodilo isto-nikad više gljive i što me sad natralo na tu glupost zaista ne znam....Ali ok ptreživjela sam i tu glupost........a biće da se učim dok sam živa.
A moj fax??????E ide ,ide...stoji zgrada,dođem i ja u nju .......ma šalim se...
Pohvatala sam konce,seminare,kolokvije....
Satrala me Ekonomija s kojom veze nisam cijeli život imala (moj smjer je uglavnom bio matematika i informatika)-zašto je krumpir skuplji zimi zbog povećane potražnje ili zbog smanjene količine??????
I sve se nešto vrti oko ponude i potražnje,sad sam shvatila zašto je moja novčana situacija problematična-pa ja osnove ekonomije ne poznajem.....Ja uporno uvjeravam svoga muža da se može potrošiti daleko više nego što se zaradi,postoje kartice.A ekonomija fino kaže:draga moja to je bankrot,točka,gotovo,stečaj.......
Samuelson mi je otvorio oči,biće da ću sad ležati na parama kad položim bar kolokvij iz ekonomije.........
A informatika,e to je moj teren-kaže prof.da nikako ne može objasniti studentima što se događa s dokumentom u wordu kad kliknu na križić u ćošku ekrana---a ja nikako shvatiti kako ne mogu shvatiti????????
Isto ko ja sa krumpirima na ekonomiji.........pa kome sad ide studiranje?
Za danas dosta pisanja.............osmjeh vam ostavljam.


Post je objavljen 28.11.2007. u 08:59 sati.