Hrana se ocjenjuje na skali od 1 do 10 pri čemu ocjene od 1 do 4 označavaju nejestivo.
10. mamina spiza, pašticada s domaćim njokima i hrana u Kineza u Grazu :krkačina:
9. svaki drugi pošteni obrok (kuvali mi ili neko drugi)
8. blitva (na suvo) i riba, špinat (ne bakin!) i prženice...solidna spiza s mogućnošću povremenog blagog zagorijevanja ili pretjerivanja sa začinima
7. moja kuhinja i hrana u menzi
6. moja eksperimentalna kuhinja kad uspije (kao npr. umak od mandarine i vrhnja umisto jogurta i limuna ter falafel u kućnoj radinosti)
5. gotovo nejestivo (šalša s kožicama od gmo poma koje su 4 tjedna u špajzi stale bez vidljivih promjena)
4.nejestivo ali na granici s jestivim (ono šta ćeš pojest kad de facto nemaš ničeg u kući - kruh rađen s praškom za pecivo specijalno pripremljen za gađanje jehovinih svjedoka; špinat koji stoji od prethodnog dana)
3.pohani džon od postola i tatini eksperimenti (poput umaka od ribanih tikvica s umakom od poma, kumpirom i brašnom ili prženog pršuta na maslinovom ulju) s tim da pohani džon od postola vjerojatno ima više nutricionističkih vrijednosti
2. "nećete umrit ali bolnica vam ne gine": gljive i plijesan, ali ne plemeniti nego vulgaris, oni koji se prime na suhomesnate i mlijecne proizvode koji vec danima trun.. stoje u frizideru; najbolji način konzumacije: makneš plijesan i pojedeš ostatak
1.SMRTONOSNO: konzerve iz rata (pitajboga kojeg), staklenke kojima je istekao rok trajanja u proslom desetljeću i otrovne gljive.
Jučer smo za ručak opet imale slučaj pod brojem 5. Slika slijedi naknadno.
Post je objavljen 28.11.2007. u 01:00 sati.