Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moralnedileme

Marketing

„Uništavamo vlastiti život, jer ga uvijek odgađamo živjeti. I tako tonemo u grob ne osjetivši vlastito postojanje.“

Bit ću sretna dok ostvari svoja obećanja…

Nikad nisam tražila ništa od njega. Od samog početka, od prvog dana on je glasno sanjao o tome kako ćemo zajedno živjeti i „gle, ovo mjesto je idealno za malu svadbu“. On će to sve sam napraviti i mene ne želi uvlačiti u to, jer ja nisam razlog sloma, on je godinama nesretan i zaljubljen u mene a ja sam priznavanjem svojih osjećaja samo prelila čašu. On nikad nije nikoga volio kao mene i on će sve to riješiti bez da me uvlači u cijelu priču jer ne želi da me okolina optužuje. On samo želi moju podršku i na meni je samo da dođem k njemu dok on sve riješi, a nakon toga ćemo sve ostale polako pripremiti na novonastalu situaciju odnosno na mene- novopečenu pridošlicu.
Vidjet ćeš, slijedeće godine idemo zajedno na more, zajedno ćemo putovati po svijetu, zajedno ćemo živjeti i bit ćemo sretni do kraja života.
Kako sam mu vjerovala, vjerovala sam u svako njegovo izrečeno slovo a da ne govorim o riječima. bang

Plakao je dok sam rekla dosta je više… cry
U zadnjem srcedrapajućem oproštajnom mailu, nakon što sam prekinula predugu torturu, napisao je da je on samo muškarac, slab muškarac koji nema hrabrosti to napraviti ali da sam ja najljepše i najbolje što mu se u životu dogodilo i uvijek će me voljeti najviše na svijetu. ( pretpostavljam da sigurno misli na mene dok doma obavlja "dužnosti":)wink

Ako nekog voliš najviše na svijetu onda toj osobi ne lažeš, ili? Ako nekog voliš najviše na svijetu onda toj osobi veliš dok počinješ sumnjati u vlastitu hrabrost koja ti je potrebna da stojiš iza svojih riječi, ili?
Ako nekog voliš najviše na svijetu onda ga ne ostaviš samog a ti krećeš dalje bez da se osvrneš, ili?

Ja ga još uvijek i unatoč svemu volim najviše na svijetu, a on ni ne digne pogled dok me vidi. Najviše boli to što znam da ne diže pogled zato što mu je teško kao i meni nego zato jer ga je sram.

Nije bitno, on je bio samo putnik u mom životu. Ja sam sretna ovdje i sada i ja zaslužujem nekog tko me voli takvu kakva jesam (Bridget Jones??) i koji stoji iza mene u svim životnim situacijama.
Ne želim više odgađati život, želim biti sretna SADA i DANAS.
Kriva formulacija:
Ja jesam sretna SADA i DANAS i zahvalna sam za sve što imam u ovom svojem životu (trenutno mi baš ništa ne pada na pamet, al razmišljat ću intenzivno do sutra)thumbup


Post je objavljen 27.11.2007. u 23:05 sati.