Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:panicni strah leptira zalutalih u trbuhu:.

Image Hosted by ImageShack.us


ovaj naslov je trebao biti naslov posta koji je trebao nastati u trenucima agonije kvara moga laptopa. naravno, panicnom strahu nije uzrok sam kvar, on se dogodio u trenutku kad sam htjela docarati vam svoju novu zaljubljenost..u zivot! :) i u jednog plavusana mozda mrvicu. :shy:
izborna je nedjelja bila doista divan dan. nakon posla nasla sam se s Tvrkijem, a gdje drugdje nego u Condoru. malo me je napio. i malo sam izgubila ravnotezu pa se nasla tik kraj usana doticnog P-a. on je divan. njegove se oci smiju. a ja bih ga htjela blizu. e, i zato se tih tisucu leptira u mom trbuhu boji. jedna vrlo jednostavna stvar koja mi ne da spavati.
stvari su pozitivne zasad, pozvani smo na tulum. veceras cu znati. da ili ne. voljela bih se opet sudariti s njegovim usnama i onda kao slucajno ostati tamo. na jedno..hm..pa neodredjeno vrijeme. ali bojim se. bojim se da cu biti povrijedjena u startu, kao mnogo puta dosad. a za promjenu sam stvarno krenula polako. osim onog nepromisljenog pijanog zaleta u njegov zagrljaj. mora da su ruke krive. ima prekrasne ruke. i velike plave oci u koje valjda stanu i more i Cetina. i ja u plavom dzemperu nakratko.
hajde, veceras me iscijedi iz gutljaja lose rakije i pljuni u lice svim prethodnim kolegama iz tercijarne klase.
hajde, mozes biti dlan i ja mogu biti kap.
samo nam je mig potreban...



Post je objavljen 01.12.2007. u 17:05 sati.