Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ledefi1234

Marketing

O čemu pisati ?

Pošto je ovih dana aktivna tema o politici... ja ne zelim o tome...hehe... Tak da cu malo o školi...ne?!!... Pa o cemu onda da pisem? Jbg. ne znam ni ja... al moram nest napisati... ( sad sam vas zbunio al ok ).
Evo tako jedna zanimljiva tema o glupim pitanjima.
GLUPA PITANJA :
Kažu da ne postoje glupa pitanja, nego samo glupi odgovori. Međutim, morat ću vas razuvjeriti - ima pitanja koja se postavljaju samo reda radi, kad vas odgovor zapravo i ne zanima, i pitanja na koja je odgovor toliko logičan da je glupo postaviti ih.... pa evo nekih primjera:
Kako si?
Dobro sam, hvala. To je vjerojatno odgovor koji ćete čuti najčešće, iako neće uvijek biti iskren. Zato je pitanje samo po sebi izgubilo vrijednost, postavlja se automatski da se započne razgovor s nekim koga već dugo niste vidjeli ili s kim niste jako dobri te ulazi u kategoriju najglupljih pitanja, osim ako zbilja niste spremni poslušati polusatni monolog o tuđim problemima.
Došao/la si?
Ovo je ultimativno i bez konkurencije najgluplje moguće pitanje. Nakon sat, dva, pet, deset, vraćate se kući, a netko od ukućana pogleda vas i kaže: 'Došao/la si?' Jasno je i logično da odgovor ne može biti 'ne', ali vama vjerojatno dođe da se iz petnih žila proderete: 'Ne, upravo sjedim na cesti i sunčam se!' Ili tako nešto.
Ti si baš iz Zagreba? Pa je l' znaš...?
Nevjerojatno je kako uvijek kad upoznamo nekog iz mjesta u kojem mi imamo poznate, imamo potrebu ispitati znaju li se možda te dvije osobe, bez obzira radi li se o malom selu u Dalmaciji ili o glavnom gradu. Uvijek postoji neka čudna svemirska mogućnost da su susjedi… A takve nas informacije onda oduševljavaju. Osim toga, to je sjajan početak konverzacije ako ista zapinje ili nije ni krenula. Samo se sjetite nekog Pere, Ivana ili Martine i nećete pogriješiti, jedan od njih sigurno zalazi u isti kafić, radi na istom mjestu ili je brat od dečka najbolje prijateljice čiji tata radi s ujakom snahe onog kojeg poznajete


PS. Ovaj post je posvećen gosp. Damjanu koji misli da je pederski imati blog... pa ga usput pitam, a nije li možda pederski vrištat na sitnice, bježat od cura,trenera, malih psića, bojat se pjesme x-files, repat na Gwen Stephani, pjevat James Blunta dok se tušira, pjevat pred ogledalom i sl.

Post je objavljen 27.11.2007. u 20:17 sati.