Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/liverpoolfootballclub

Marketing

Mascherano: "Bez Rafe nema novog ugovora"

Image Hosted by ImageShack.us
Argentinski reprezentativac Javier Mascherano, trenutno na 18-mjesečnoj posudbi u Liverpoolu, obznanio je da u slučaju odlaska Rafe Beniteza najvjerojatnije neće potpisati ugovor s Redsima, te veoma oprezno važe svoje opcije i čeka rasplet situacije na Anfield Roadu.

Mascherano je usotalom i jedan od katalizatora svađe u vodstvu kluba, budući da su američki vlasnici odbili dati Benitezu nova sredstva za trgovanje u siječanjskom prijelaznom roku, koje je on primarno namijenio za otkup ugovora Mascherana i kupnju njegova sunarodnjaka braniča Garaya, te prebacivanjem ovlasti na tržištu na izvršnog direktora Ricka Parrya.

Mascherano je već pristao na sve uvjete s Benitezom i izjavio je da želi ostati u Liverpoolu, no sada je dao do znanja da će se to samo ostvariti ako Benitez, kojeg veoma cijeni, ostane menadžer Liverpoola.

Inače, ovu vijest sigurno s radošću pozdravljaju europski velikani koji su veoma željni Mascherana u svojim redovima, a u tom kontekstu se najviše spominje Barcelona.

Još je mnogo klupskih zvijezda koje su ovih dana obznanile svoju podršku Rafi, a u prvom redu su tu, prirodno, njegovi sunarodnjaci, veznjak Xabi Alonso i prvi vratar Pepe Reina, koji su poput Mascherana bacili sumnju na njihovu privrženost klubu u slučaju menadžerske smijene.


Post je objavljen 27.11.2007. u 11:37 sati.