Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Reakcije poslije izbora

Pecek ispao iz Sabora
Đakić, Čavlović i Pecek komentiraju rezultate izbora
VIROVITICA - «Zahvaljujemo našim vjernim biračima i svim ostalim glasačima koji su zaokružili našu listu prepoznavši tako naš rad za dobrobit svih građana. Zahvalio bih se svim volonterima koji su nesebično, gotovo dan i noć, radili u predizbornoj kampanji. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima u 4. izbornoj jedinici, poglavito u Virovitičko-podravskoj županiji i Virovitici. Nismo zadovoljni rezultatima u Osijeku, ali taj problem bih ostavio kolegama u osječkom ogranku. Iznenadio nas je visoki rezultat za stranke koje nikada ništa za Viroviticu nisu učinile i ne možemo shvatiti da je 32 posto građana glasovalo za ljude koji su se u kampanju služili lažima i obmanama», izjavio nam je predsjednik Županijskog-odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić.
Pecek ispao iz Sabora

I predsjednica Županijske organizacija SDP-a, Nada Čavlović Smiljanec, zahvalila se glasačima na podršci. «Po prvi puta smo išli samostalno i osvojili pet mandata s čim smo izuzetno zadovoljni. Jedina smo stranka koja iz Virovitičko-podravske županije u Saboru ima dva mandata. To nije slučajno, ljudi su prepoznali naš rad», rekla je Čavlović.

Predsjednik Županijske organizacije HSS-a i prvi na listi koalicije HSS/HSLS, Željko Pecek, izjavio nam je kako je očekivao da će koalicija, unatoč osobnom pesimizmu, ipak prijeći prag. «Nedvojbeno je riječ o neuspjehu jer smo se sa HSLS-om previše svađali oko toga kako izaći na izbore. U Virovitičko-podravskoj županiji smo polučili dobar rezultat gdje smo imali dobru kampanju i bili treći», izjavio nam je Pecek i dodao kako zbog neuspjeha neće podnositi ostavku jer će se za dva mjeseca u HSS i tako provoditi unutarstranački izbori.
izvor:ggVirovitica net

Braniteljske udruge: HDZ vratio dostojanstvo braniteljima
Republička koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata i Zajednica županijskih zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Republike Hrvatske -
predsjednik Hvidre
HVIDRA te Udruga hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskoga rata čestitali su danas HDZ-u i predsjedniku stranke Ivi Sanaderu izbornu pobjedu ističući kako očekuju i nadaju se uspješnoj i punoj suradnji i u novom četverogodišnjem mandatu.
Predsjednik Republičke koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata Đuro Dečak tako, uz čestitke, ističe kako ta koordinacija očekuje i dalje punu suradnju kao što je bila i dosadašnja.
Čestitajući HDZ-u i predsjedniku Ivi Sanaderu izbornu pobjedu predsjednik Hvidre Josip Đakić ističe da je izborni rezultat jasna poruka hrvatskoga naroda HDZ-u i Sanaderu da nastave sa započetim programima koji će u duhu demokršćanskih vrijednosti razvijati hrvatsko gospodarstvo te nastaviti obrazovne, socijalne i druge reforme koje su donijele Hrvatskoj ugodno i stabilno jesto u međunarodnoj zajednici.
Đakić dodaje da je Hvidri "posebice drago da je pobijedila ona snaga koja je vratila dostojanstvo hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima prozivanim u doba koalicijske Vlade SDP-a".
Udruga hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskoga rata u priopćenju pak ističe kako očekuju da će, u skladu s Ustavom Republike Hrvatske, mandat za brzo sastavljanje nove hrvatske vlade dobiti stranka s najboljim izbornim rezultatima te da su ta očekivanja utemeljena na volji glasača što je jedini argument za davanje mandata.
izvor:(Hina)Jutarnji list


Post je objavljen 27.11.2007. u 05:29 sati.