Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lm1

Marketing

U današnje vrijeme...

zamagljeni političkim smicalicama i odigravanjima tko će i kako složiti Vladu RH, te navodnim "dvostrukim pobjednicima" u Izborima 2007 - mada pobjednik može biti samo jedan -> onaj s najviše osvojenih mandata u Saboru, koje je dobio preko izbornog tijela (birača)!
I dok tako se svi natežu, kako i s kime...A drugi pokušavaju podmetnuti nogu, jer su u toj Ustavnoj poziciji...Ili su im već podmetnuli s "fiktivnim strankama" te na taj način 10mandata jedne stranke pretvorili u 1...

Danas, gotovo u svim novinama osvanuo je jedan sasvim mali članak koji je zavrijedio samo desetak redova po urednicima novina, a govorio je o nečem posebnom i mukotrpnom, ali nimanje ni više nego o malom čudu - o malom baby boom-u u Petrovoj bolnici: u samo 72h rođena tijekom izbornog vikenda, rođeno je 64 novorođenčadi.
Možda je to samo slučajnost, ako ona postoji? A možda je najava nečeg novog?

I odmah se sjetim 2010 Odiseje: Godina kada smo ostvarili kontakt, koja završava filmskim riječima: "We've been given a New warning and a New lease from the Landlord!"
(samo probajte ovo Landlord, pročitati kao God ili Bog!)

Stoga ovim mališanima šaljem srdačne čestitke za sretan dolazak na ovaj svijet i u Hrvatsku! Učinimo onda taj svijet zvan Zemlja i ovu državu Hrvatsku sigurnijom i boljom za Njih...Isto tako pohvaljujem majke što su ih donijele na ovaj svijet, znajući kakve su porođajne muke! A i očeve, koji su izdržali tih 9mjeseci potpore!
A ako ovo mališani budu čitali jednog dana, nadam se kako će moći biti ponosni na svoj život, kako će moći reći za sebe da su ga živjeli s uzdignutom glavom, osmjehom na licu i sjajem u očima!

Post je objavljen 26.11.2007. u 23:25 sati.